Cosmopharm Coenzima Q10 Liposomala, 30 capsule

  • -10%
Cosmopharm Coenzima Q10 Liposomala, 30 capsule -  - COSMO PHARM
Cosmo Pharm
P548491080

Ajuta in perioadele de convalsecenta.

[...]

Descriere: Cosmopharm Coenzima Q10 Liposomala, 30 capsule

Contine:

Coenzima Q10 lipozomala stabila cu absorbtie prelungita omogena pentru biodisponibilitate ridicata. Mentine o inima sanatoasa, ajuta la mentinerea tensiunii arteriale sanatoase, ajuta la mentinerea unui nivel sanatos de colesterol. Sustine productia de energie, este necesara pentru metabolismul energetic si transformarea alimentelor in energie fiziologica. 

Stimuleaza activitatea psihica si imbunatateste capacitatea de efort intelectual, poate ajuta la mentinerea functiei sanatoase a creierului. Ajuta in perioadele de convalescenta. Ajuta la protejarea impotriva radicalilor liberi care sunt in principal responsabili de imbatranirea celulara.

Nu contine: coloranti, arome artificiale, conservanti, zahar, sodiu, gluten/grau, crustacee/peste, oua, alune/nuci, soia, lactoza, dioxid de titan.

Mod de utilizare:

Adulti: 1 capsula vegetala pe zi.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review