Calmocard C35 x 60 capsule, Fares

Calmocard C35 x 60 capsule, Fares -  - FARES
Fares
W57867
Contribuie la buna functionare a inimii Ingrediente/capsula: Frunze si flori de paducel (Crataegi folium cum flore) 114 mg, t alpa gastii (Leonuriherba), radacina de valeriana (Valerianae radix), roinita (Melissae [...]

Descriere: Calmocard C35 x 60 capsule, Fares

Contribuie la buna functionare a inimii

Ingrediente/capsula:

Frunze si flori de paducel (Crataegi folium cum flore) 114 mg, t alpa gastii (Leonuriherba), radacina de valeriana (Valerianae radix), roinita (Melissae herba), e xtract total 10:1 de fructe de maces (Cynosbati fructus)38 mg.

Paducelul numit si planta inimii creste forta de contractie a muschiului cardiac(efect cardiotonic), produce dilatarea vaselor de sange, imbunatatind irigarea si oxigenarea inimii, are efect antiaritmic, hipotensiv, hipocolesterolemiant, antioxidant, sedativ si diuretic. Creste sinteza de colagen solubil, favorizand repararea si constituirea de noi vase de sange, cu restabilirea circulatiei in zonele necrozate dupa un infarct miocardic. Numeroase trialuri clinice au demonstrat eficienta terapeutica a paducelului in insuficienta cardiaca congestiva stadiul II.

Talpa gastei , dupa cum ii spune si denumirea latina (Leonurus cardiaca), este o planta cu tropism cardiac. Are actiune linistitoare asupra sistemului nervos central si asupra inimii. E ste recomandata in afectiunile cardiovasculare organice ( cardiopatie ischemica , hipertensiune arteriala , insuficienta cardiaca ) si functionale ( palpitatii , dureri precordiale , salturi tensionale).

Valeriana are actiune anxiolitica si relaxanta atat asupra sistemului nervos central cat si asupra musculaturii, fiind utila pentru persoane hipersensibile, care reactioneaza disproportionat la stimuli. Este recomandata in disfunctii cardiace si in tulburari anxioase, inclusiv cu variate somatizari, la nivel digestiv, respirator, genital si cardiac.

Roinita are efect calmant, sedativcentral si periferic, actioneaza asupra sistemului nervos vegetativ, linistind starile de agitatie, iritabilitate, anxietate si strescare sunt adesea asociate tulburari cardiovasculare, mai ales functionale: palpitatii, oscilatii tensionale, dureri pseudoanginoase, tahicardie, stari hiperkinetice.

Efect:

-cardiotonic

-vasodilatator coronarian

-antiaritmic

-hipotensiv

-sedativ

Recomandari:

Cardiopatie ischemica si hipertensiune arteriala forme usoare si medii, afectiuni cardiace functionale (palpitatii, tahicardie, oscilatii tensionale, dureri precordiale), sechele postinfarct miocardic.

Contraindicatii:

Nu se recomanda copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare:

Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Intrebuintare:

1-2 capsule de 2-3 ori pe zi, intre mese. Durata unei cure este de 3-6 luni. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna. 



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review