Nan Complete Comfort, 400g, Nestle

Nan Complete Comfort, 400g, Nestle -  - NAN
Nan
P479851372

NAN COMPLETE COMFORT prin combinația să unică de ingrediente ajută la managementul afecțiunilor gastrointestinale (regurgitare, constipație, colici).

[...]

Descriere: Nan Complete Comfort, 400g, Nestle

NAN® COMPLETE COMFORT este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale pentru regimul dietetic al sugarilor cu probleme digestive minore, care conține:

Amidon - conținut ușor de digerat indicat pentru a reduce incidența, frecvența și volumul de regurgitare, precum și pentru creșterea stabilității conținutului gastric.

Cu fibre GOS/FOS care îmbunătățesc consistentă scaunului.

L. reuteri - culturi lactice care ajută motilitatea tubului digestiv și la reducerea frecvenței regurgitatiilor, constipației și colicilor.

Proteine parțial hidrolizate - un amestec optimizat de proteine hipoalergice obținut printr-o tehnologie specială care face că proteinele laptelui de vacă să se evacueze mai rapid di stomac și să fie mai ușor de digerat.

Instrucțiuni preparare:
1. Spală-te pe mâini înainte de a pregăti laptele pentru sugari.
2. Spală bine sticlă, tetină și capacul până nu mai rămân urme de lapte.
3. Fierbe-le timp de 5 minute. Lasă-le acoperite până la folosire.
4. Fierbe apă potabilă timp de 5 minute, las-o apoi să se răcească (~40°C).
5. Consulta modul de administrare și toarnă exact cantitatea de apă necesară.
6. Folosește doar măsură din cutie și nivelează pudra cu ajutorul inelului interior fără să presezi.
7. Consulta modul de administrare; adaugă numărul exact de măsuri rase corespunzător vârstei sugarului.
8. După utilizare, așază măsură suspendată în spațiul din interiorul cutiei așa cum este arătat în imagine.
9. Închide biberonul și agită bine până când pudra s-a dizolvat complet.
10. Închide bine cutia după fiecare folosire și pastreaz-o într-un loc răcoros și uscat.

Ingrediente:
Lactoză, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, cocoș, răpită cu conținut scăzut de acid erucic, floarea soarelui), amidon din cartofi, oligozaharide (galacto-oligozaharide, fructo-oligozaharide), izolat de proteine hidrolizate din zer, concentrat de proteine hidrolizate din zer, minerale (citrat de potasiu, glicerofosfat de calciu, clorură de magneziu, fosfați de calciu, clorură de calciu, clorură de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodura de potasiu, selenat de sodiu), ulei de peste, aminoacizi (L-arginina, L-histidină, L-tirozina), bitartrat de colină, ulei de Mortierella alpină, corector de aciditate acid citric, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamida (niacina), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamină (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acid folic (folat), filochinona (vitamina K), colecalciferol (vitamina D), D-biotină, cianocobalamină (vitamina B12)], culturi de Lactobacillus reuteri*, taurină, inozitol, nucleotide [citidina 5’-acid monofosforic (CMP), uridina 5’-acid fosforic (UMP), adenozina 5’-acid fosforic (AMP), guanozina 5'-acid fosforic (GMP)], L-carnitina. *Culturi de Lactobacillus reuteri DSM17938 sub licență BioGaia AB

Alergeni:
Lactoză, zer, peste

Notă importantă: NAN® Complete Comfort este o formulă nutritivă completă și poate fi folosită că unică sursă de nutriție, de la naștere sau de la 6 luni, în paralel cu alimentația complementară. NAN® Complete Comfort se utilizează sub supraveghere medicală.

Prezentare:
400 gr



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review