Lapte Praf Nan Expert Pro Complet Comfort, 400g, de la nastere, Nestle

P548490992
Lapte Praf Nan Expert Pro Complet Comfort, 400g, de la nastere, Nestle - FORMULE-LAPTE - NAN
Nan

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale.

[...]

Lapte Praf Nan Expert Pro Complet Comfort, 400g, de la nastere, Nestle

Proprietati Lapte Praf Nan Expert Pro Complet Comfort, 400g, de la nastere, Nestle:

 • aliment destinat unor scopuri medicale speciale;
 • pentru regimul dietetic al sugarilor cu probleme digestive minore;
 • conține: Amidon - conținut ușor de digerat indicat pentru a reduce incidența, frecvența și volumul de regurgitare, precum și pentru creșterea stabilității conținutului gastric,fibre GOS/FOS care îmbunătățesc consistentă scaunului, L. reuteri - culturi lactice care ajută motilitatea tubului digestiv și la reducerea frecvenței regurgitatiilor, constipației și colicilor si proteine parțial hidrolizate - un amestec optimizat de proteine hipoalergice obținut printr-o tehnologie specială care face că proteinele laptelui de vacă să se evacueze mai rapid di stomac și să fie mai ușor de digerat;
 • prin combinația să unică de ingrediente ajută la managementul afecțiunilor gastrointestinale (regurgitare, constipație, colici).

Mod de preparare Lapte Praf Nan Expert Pro Complet Comfort, 400g, de la nastere, Nestle:

 1. Spală-te pe mâini înainte de a pregăti laptele pentru sugari.
 2. Spală bine sticlă, tetină și capacul până nu mai rămân urme de lapte.
 3. Fierbe-le timp de 5 minute. Lasă-le acoperite până la folosire.
 4. Fierbe apă potabilă timp de 5 minute, las-o apoi să se răcească (~40°C).
 5. Consulta modul de administrare și toarnă exact cantitatea de apă necesară.
 6. Folosește doar măsură din cutie și nivelează pudra cu ajutorul inelului interior fără să presezi.
 7. Consulta modul de administrare; adaugă numărul exact de măsuri rase corespunzător vârstei sugarului.
 8. După utilizare, așază măsură suspendată în spațiul din interiorul cutiei așa cum este arătat în imagine.
 9. Închide biberonul și agită bine până când pudra s-a dizolvat complet.
 10. Închide bine cutia după fiecare folosire și pastreaz-o într-un loc răcoros și uscat.

Ingrediente Lapte Praf Nan Expert Pro Complet Comfort, 400g, de la nastere, Nestle:

Lactoză, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, cocoș, răpită cu conținut scăzut de acid erucic, floarea soarelui), amidon din cartofi, oligozaharide (galacto-oligozaharide, fructo-oligozaharide), izolat de proteine hidrolizate din zer, concentrat de proteine hidrolizate din zer, minerale ( glicerofosfat de calciu, clorură de magneziu, fosfați de calciu, clorură de calciu, clorură de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodura de potasiu, selenat de sodiu), ulei de alge, aminoacizi (L-arginina, L-histidină, L-tirozina), bitartrat de colină, ulei de Mortierella alpină, corector de aciditate acid citric, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamida (niacina), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamină (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acid folic (folat), filochinona (vitamina K), colecalciferol (vitamina D), D-biotină, cianocobalamină (vitamina B12)], culturi de Lactobacillus reuteri*, taurină, inozitol, nucleotide [citidina 5’-acid monofosforic (CMP), uridina 5’-acid fosforic (UMP), adenozina 5’-acid fosforic (AMP), guanozina 5'-acid fosforic (GMP)], L-carnitina. *Culturi de Lactobacillus reuteri DSM17938 sub licență BioGaia AB.

Alergeni: Lactoză, zer, peste.

Precautii Lapte Praf Nan Expert Pro Complet Comfort, 400g, de la nastere, Nestle:

Apa nefiartă, biberoanele nefierte sau diluţia incorectă pot duce la îmbolnăvirea sugarului tău. Depozitarea, manipularea, prepararea şi hrănirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sănătatea sugarului tău.

Prepară un singur biberon o dată. Hrăneşte sugarul imediat şi urmează cu exactitate instrucţiunile. Nu păstra un biberon neterminat, aruncă conţinutul neconsumat. Ţine întotdeauna sugarul în braţe când îl hrăneşti. Dacă îl laşi nesupravegheat se poate îneca.

Lapte Praf Nan Expert Pro Complet Comfort, 400g, de la nastere, Nestle este o formulă nutritivă completă și poate fi folosită că unică sursă de nutriție, de la naștere sau de la 6 luni, în paralel cu alimentația complementară. Lapte Praf Nan Expert Pro Complet Comfort, 400g, de la nastere, Nestle se utilizează sub supraveghere medicală.

Contraindicatii Lapte Praf Nan Expert Pro Complet Comfort, 400g, de la nastere, Nestle: 

Nu este indicat în caz de alergii sau suspiciune de alergie la proteinele din laptele de vacă. Nu este destinat pentru administrare parenterală.

Prezentare Lapte Praf Nan Expert Pro Complet Comfort, 400g, de la nastere, Nestle:

400g.Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review