Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle

Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle -  - NAN
Nan
P548490991

Pentru regimul dietetic al sugarilor cu regurgitatii.

[...]

Descriere: Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle

Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle, o combinatie unica de ingrediente protectoare, asigura sugarului tau toti nutrientii esentiali pentru dezvoltarea sa optima fizica si mentala; ajuta si la reducerea riscului de alergie in primii ani, cei mai importanti din viata.

NOTA IMPORTANTA: Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari si alaptarea trebuie sa continuie pe o perioada cat mai indelungata. Inainte de a te decide sa folosesti o formula de lapte pentru sugari, consulta medicul tau.

Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle este un aliment special pentru regimul dietetic al sugarilor cu regurgitatii.

Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle este ingrosat cu amidon pentru cresterea stabilitatii continutului gastric; contine proteine partial hidrolizate din zer care se digera usor.

Continut de amidon usor de digerat care contribuie la reducerea regurgitatiilor prin ingrosarea hranei ingerate.

L.reuteri sunt culturi care se pot gasi in laptele matern si despre care s-a demonstrat ca reduc regurgitatiile si contribuie la asigurarea unei flore intestinale sanatoase.

OPTIPRO HA este un amestec optimizat de proteine hipoalergenice obtinute printr-un tratament special, care face ca proteinele laptelui de vaca sa fie mai usor de digerat, contribuind la reducerea considerabila a potentialului alergenic al laptelui de vaca.

Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle se poate folosi ca singura sursa de nutritie de la nastere pana la 6 luni, daca sugarul nu este alaptat.

CONTRAINDICATII Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle:

Nu este indicat in caz de alergie/suspiciune de alergie la proteinele din laptele de vaca. Nu se foloseste pe cale intravenoasa.

Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle lapte praf pentru sugari sensibili

Alegerea primei formule de lapte pentru bebelusul tau nu este usoara. In primele luni de viata, cand sistemul digestiv al celui mic nu este suficient dezvoltat, pot aparea regurgitatii. Sugarii care nu pot fi hraniti la san au alternativa unei formule de lapte praf care sa impiedice intoarcerea alimentelor in esofag si sa ajute digestia. Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle este alimentul special conceput pentru primele sase luni de viata ale bebelusilor. Combinatia unica de ingrediente atent alese din Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle inhiba regurgitatia si reduce riscul de alergie in primii ani de viata.

Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle, bariera impotriva alergiilor la proteinele din lapte

Proteinele din laptele de vaca pot provoca alergii la sugari. Pentru a veni in intampinarea acestei probleme, Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle contine un amestec de proteine hipoalergenice care stimuleaza digestia si tin la distanta alergiile. Formula NAN antiregurgitatie este imbunatatita cu amidon care contribuie la stabilitatea continutului gastric. Atunci cand alaptarea nu este posibila, te poti baza pe Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle. Formula de lapte pentru sugari de pana la sase luni are toti nutrientii necesari dezvoltarii armonioase si sanatoase a copilului tau. Descopera oferta online.

Ingrediente Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle:

Lactoza, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, cocos, rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui), amidon din cartofi, izolat de proteine hidrolizate din zer, concentrat de proteine hidrolizate din zer, minerale (glicerofosfat de calciu, fosfati de calciu, clorura de magneziu, clorura de calciu, clorura de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodura de potasiu, selenat de sodiu), ulei de alge, aminoacizi (L-arginina, L-histidina, L-tirozina), bitartrat de colina, ulei de Mortierella alpina (ARA), corector de aciditate acid citric, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamida (niacina), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acid folic (folat), filochinona (vitamina K), colecalciferol (vitamina D), D-biotina, cianocobalamina (vitamina B12)], culturi de Lactobacillus reuteri*, taurina, inozitol, nucleotide [citidina 5’-acid monofosforic (CMP), uridina 5’-acid fosforic (UMP), adenozina 5’-acid fosforic (AMP), guanozina 5'-acid fosforic (GMP)], L-carnitina.

Mod de preparare Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle:

  • Spala-te pe maini inainte de a pregati laptele pentru sugari.
  • Spala bine sticla, tetina si capacul pana nu mai raman urme de lapte.
  • Fierbe-le timp de 5 minute. Lasa-le acoperite pana la folosire.
  • Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (~40°C).
  • Consulta modul de administrare si toarna exact cantitatea de apa necesara.
  • Foloseste doar masura din cutie si niveleaza pudra cu ajutorul inelului interior fara sa presezi.
  • Consulta modul de administrare; adauga numarul exact de masuri rase corespunzator varstei sugarului.
  • Dupa utilizare, asaza masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine.
  • Inchide biberonul si agita bine pana cand pudra s-a dizolvat complet.
  • Inchide bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat.
  • Produsul trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la deschiderea cutiei.

Precautii / Atentionari Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle:

Depozitarea, manipularea, prepararea si hranirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sanatatea sugarului tau.

Prepara un singur biberon o data.

Hraneste sugarul imediat si urmeaza cu exactitate instructiunile.

Nu pastra un biberon neterminat, arunca continutul neconsumat.

A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul datei mentionate in partea de jos a cutiei (alaturi de nr. de lot).

A se pastra la loc uscat si racoros.

Dupa deschiderea cutiei, a se consuma in maximum 3 saptamani.

Ambalat in atmosfera protectoare.

Note importante

Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari  si alaptarea trebuie sa continue pe o perioada cat mai indelungata. Inainte de a te decide sa folosesti aceasta formula de lapte, consulta medicul tau.

Contraindicatii Lapte Praf Nan Expert Pro AR, 400g, de la nastere, Nestle:

Nu este indicat in caz de alergie sau suspiciune de alergie la proteinele din laptele de vaca.

Nu este destinat pentru administrare parenterala. 



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review