Lapte Praf NAN 5 Optipro 700g, de la 3 ani, Nestle

Lapte Praf NAN 5 Optipro 700g, de la 3 ani, Nestle - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/LAPTE-SI-MANCARE/FORMULE-LAPTE - NAN
Nan
P548489511

Lapte Praf NAN 5 Optipro 700g este special conceput pentru a contribui la o nutriție echilibrată și adecvată copiilor cu vârste de peste 3 ani. La această  vârstă, copiii devin mai activi, merg la gradiniță, se joacă, învață și continuă să aibă nevoi nutriționale specifice.

Se incarca ofertele...

Descriere Lapte Praf NAN 5 Optipro 700g, de la 3 ani, Nestle

Lapte Praf NAN 5 Optipro 700g conține Vitamina D care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar al copiilor, Fier care contribuie la dezvoltarea cognitivă normală a copiilor, Calciu și Vitamina D, necesare pentru creșterea și dezvoltarea normală a oaselor copiilor.

Mod de preparare Lapte Praf NAN 5 Optipro 700g:

  1. Spală-te pe mâini înainte de a pregăti laptele pentru copilul tău.
  2. Spală bine toate părțile componente ale cănuței, până nu mai rămân urme de lapte.   
  3. Fierbe-le timp de 5 minute. Lasă-le acoperite până la folosire
  4. Fierbe apa potabilă timp de 5 minute.
  5. Consultă modul de preparare și toarnă exact cantitatea de apă necesară.
  6. Consultă modul de preparare; adaugă exact numărul de măsuri indicat.

Folosește ligurița dozatoare din cutie.

Produsul trebuie consumat în maxim 3 săptămâni de la deschiderea cutiei.

Atentie:

Apa nefiartă, o cănuţă murdară sau diluţia  incorectă pot duce la îmbolnăvirea copilului tău.

Depozitarea, manipularea, prepararea şi hrănirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sănătatea copilului tău.

Prepară o singură porţie o dată. Urmează cu exactitate  instrucţiunile şi ai grijă ca laptele să fie consumat imediat de copilul  tău. Nu păstra laptele rămas, aruncă conţinutul neconsumat. Nu lăsa copilul nesupravegheat, deoarece se poate îneca.

* Apa fiartă trebuie răcită până la 40°C înainte de a adăuga pudra.

** Notă: foloseşte numai măsura din interiorul cutiei. Nu folosi mai multă sau mai puțină pudră decât este indicat, deoarece aceasta poate duce fie la deshidratare, fie la o nutriție insuficientă a copilului tău. Nu modifica proporțiile fără avizul medicului.

Ingrediente:

Lapte degresat 70%, maltodextrină,  uleiuri vegetale (floarea soarelui cu  conținut ridicat de acid oleic, rapiță  cu conținut scăzut de acid erucic,  floarea soarelui), permeat  demineralizat din zer, lactoză,  minerale (citrați de calciu, citrat de sodiu, citrat de potasiu,  fosfați de potasiu, sulfat feros, sulfat de zinc, iodură de potasiu),  emulgator lecitină din soia,  vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), riboflavină (vitamina B2),  acetat de retinil (vitamina A),  colecalciferol (vitamina D),  cianocobalamină (vitamina B12)]

Alergeni: lapte, zer, lactoza, soia

Provenienta: UE (Tara poate varia in functie de lot)

Prezentare Lapte Praf NAN 5 Optipro 700g: 

700 gData ultimei actualizari: 2024-05-24 13:51:05
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.