HIPP HA1 Combiotic lapte hipoalergenic de la nastere, 350 g

  • -5%
HIPP HA1 Combiotic lapte hipoalergenic de la nastere, 350 g -  - HIPP
Hipp
P459789833

Hipp HA 1 combiotic poate fi folosit de la nastere, ca hrana unica sau in completarea laptelui matern. Contine doar lactoza - puteti hrani copilul cu cat lapte are nevoie si cat de frecvent are nevoie. Este usor de digerat. Produs instant. Proteinele din laptele de vaca joaca un rol critic in declansarea alergiilor. 

[...]

Descriere: HIPP HA1 Combiotic lapte hipoalergenic de la nastere, 350 g

Hipp HA 1 combiotic prezinta o combinatie unica de:

  • Fibre prebiotice GOS (galacto-oligozaharide,d erivate din lactoza); culturi naturale probiotice ale acidului lactic, originar izolate din laptele matern (laptele matern contine o varietate de culturi probiotice, care pot varia individual); acizi grasi polinesaturati cu lant lung = LCP (Omega 3&6) si proteine cu continut redus de alergeni. 
  • Contine doar lactoza - puteti hrani copilul cu cat lapte are nevoie si cat de frecvent are nevoie. Este usor de digerat. Produs instant. Proteinele din laptele de vaca joaca un rol critic in declansarea alergiilor. 
  • Hipp HA 1 combiotic contine doar fragmente mici de proteine, datorita fragmentarii extensive, pentru ca organismul sa le accepte mult mai usor. Astfel, Hipp HA 1 combiotic ajuta la reducerea riscului de alergie la proteinele din lapte. Totusi, daca copilul dumneavoastra este diagnosticat cu/suspectat de alergie la proteinele din laptele de vaca, nu folositi aceasta formula de lapte. 
  • Hipp HA 1 combiotic poate fi folosit de la nastere, ca hrana unica sau in completarea laptelui matern. 
  • Daca observati modificari ale scaunului atunci cand incepeti sa folositi Hipp HA 1 combiotic, luati in considerare faptul ca acesta este o caracteristica a produsului – avand rol in inmuierea scaunului (devine similar copiilor alaptati), datorita continutului de fibre dietetice (GOS).

Ingrediente:
Lactoza, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), proteine din zer hidrolizate, fibre (galacto-oligozaharide din lactoza), ortofosfati de calciu, clorura de potasiu, uleiuri LCP3 (ulei vegetal din mortierella alpina, ulei de peste), emulsifiant: esteri ai acidului citric ai mono- si digliceridelor acizilor grasi, hidroxid de potasiu, hidroxid de sodiu, L-tirozina, L-fenilalanina, carbonat de magneziu, colina, carbonat de calciu, vitamina C, L-triptofan, inozitol, lactat feros, sulfat de zinc, L-carnitina, culturi naturale ale acidului lactic (Lactobacillus fermentum hereditum®4), acid pantotenic, vitamina A, niacina, sulfat de cupru, vitamina E, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, sulfat de mangan, iodat de potasiu, 6 acid folic, vitamina K, selenat de sodiu, biotina, vitamina D, vitamina B12.

Prezentare:
350 g



Data ultimei actualizari: 2023-10-05 17:11:11
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review