Formula speciala de lapte pe baza de soia SL, +0 luni, 500 g, Humana

Formula speciala de lapte pe baza de soia SL, +0 luni, 500 g, Humana -  - HUMANA
Humana
P479852401

Humana SL este potrivit pentru managementul dietetic al sugarilor cu intoleranță la laptele de vacă, inclusiv intoleranță la lactoză, galactozemie sau alergie la proteinele din laptele de vacă.

[...]

Descriere: Formula speciala de lapte pe baza de soia SL, +0 luni, 500 g, Humana

Humana SL este potrivit pentru managementul dietetic al sugarilor cu intoleranță la laptele de vacă, inclusiv intoleranță la lactoză, galactozemie sau alergie la proteinele din laptele de vacă.

Mod de preparare:

  • Fixați tetina și verificați dacă laptele are temperatura potrivită pentru băut (37°C).
  • Închideți biberonul și agitați imediat, apoi adăugați restul de apă și agitați din nou biberonul.
  • Utilizați lingura de măsurare, spatele lamei unui cuțit sau un obiect similar pentru a adăuga în biberon cantitatea necesară de pudră.
  • Fierbeți apa, lăsați-o să se răcească până la temperatura de 50°C și turnați jumătate din cantitatea necesară de apă într-un biberon curat.
  • Nu încălziți produsul în cuptorul cu microunde (pericol de arsură).
  • Un mod de preparare necorespunzător și păstrarea improprie pot dăuna sănătății copilului.
  • Curățați bine biberonul, tetina și inelul biberonului; produsul trebuie preparat înainte de fiecare masă și administrat imediat copilului, iar cantitatea rămasă nu trebuie refolosită.
  • Respectați instrucțiunile de folosire atunci când preparați formula de lapte.
  • Sugarii afectați necesită îngrijire dietetică individuală deoarece formulele care au la bază lapte de vacă nu pot fi folosite.
  • Intoleranța la laptele de vacă poate fi cauzată de diferite tulburări precum galactozemie, intoleranță la lactoză sau alergie la proteinele din laptele de vacă.

Ingrediente:
Maltodextrină, Uleiuri vegetale (Palmier, Rapiță, Nucă de cocos, Floarea soarelui), Izolat proteic din soia, Săruri de calciu ale acidului ortofosforic, Citrat de potasiu, Hidroxid de calciu, Clorură de magneziu, Clorură de potasiu, Săruri de sodiu ale acidului ortofosforic, Clorură de calciu, Săruri de calciu ale acidului citric, Citrat de sodiu, Sulfat feros, Hidroxid de potasiu, Sulfat de zinc, Sulfat cupric, Sulfat de mangan, Iodură de potasiu, Selenit de sodiu, Emulgator: lecitine de floarea soarelui, Mono- și digliceride ale acizilor grași; Ulei din microalgele Crypthecodinium cohnii, Vitamina C, Vitamina E, Niacină, Acid pantotenic, Riboflavină, Vitamina B6, Tiamină, Vitamina A, Acid folic, Vitamina K, Biotină, Vitamina D, Vitamina B12, Clorură de colină, L-metionină, L-triptofan, Inozitol, Taurină, L-carnitină, Antioxidanți: extract bogat în Tocoferol, Palmitat de L-ascorbil.

Prezentare:
500 gr



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review