Formula de crestere 3 cu lapte de capra 12-36 luni, 400g, Danalac

Formula de crestere 3 cu lapte de capra 12-36 luni, 400g, Danalac -  - DANALAC
Danalac
P548491584

Contine toti nutrientii necesari pentru dezvoltarea sanatoasa a bebelusului.

[...]

Descriere: Formula de crestere 3 cu lapte de capra 12-36 luni, 400g, Danalac

  • Cu DHA, ARA, prebiotice (GOS si FOS), nucleotide si multe altele
  • Contine toti nutrientii necesari pentru dezvoltarea sanatoasa a bebelusului.
  • Prebioticele favorizeaza digestia si previn infectiile.
  • Fara ulei de palmier
  • Fara OMG
  • Fara gluten
  • Fara coloranti
  • Fara aditivi artificiali
  • Fara conservanti
  • Fara arome adaugate

De ce Formula din lapte de capra?

  1. MAI PUTIN ALERGENIC - Laptele si alte formule creeaza cas, reactionand cu acidul gastric al bebelusului dumneavoastra. Unele formule creeaza cas tare, in timp ce altele creeaza cas moale. Acest lucru influenteaza modul in care trece in stomacul bebelusului dumneavoastra. Formula de lapte de capra creeaza un cas mai moale, ceea ce il face mai usor de digerat pentru bebelusul dumneavoastra.
  2. MAI DIGESTIBILA - Formula de lapte de capra contine mai multi acizi grasi scurti si medii, ceea ce o face mai usor de digerat pentru bebelusul tau. Diferenta dintre aceasta si laptele de vaca este ca laptele de vaca contine acizi grasi mai lungi. Acest lucru face mai mult de lucru pentru sistemul digestiv al bebelusului dumneavoastra.
  3. MAI PUTINA LACTOZA - In timp ce laptele de vaca si alte formule de lapte contin lactoza, laptele de capra contine mai putin (aproximativ o jumatate de procent de diferenta). Laptele de vaca incarcat cu lactoza este adesea vinovatul atunci cand oamenii se confrunta cu gaze, balonare sau alte probleme digestive.
  4. CRESTE SISTEMUL IMUNITAR - Formula de lapte de capra contine seleniu! Acesta este un mineral excelent pentru a ajuta la sustinerea sistemului imunitar si pentru a-i oferi bebelusului acel impuls suplimentar de care are nevoie. Este logic ca fiecare mama ar vrea sa-si protejeze copilul de boli.
  5. ALIMENTE - Formula din lapte de capra este plina de o serie de nutrienti esentiali pentru cresterea si dezvoltarea copilului dumneavoastra. Contine 35% din necesarul de calciu al bebelusului dumneavoastra, si asta doar intr-o cana! Este, de asemenea, o sursa fantastica de riboflavina, fosfor, vitamina B-12, proteine, potasiu si multe altele!
  6. CALCIU - Laptele de vaca poate fi cunoscut pentru calciul pe care il ofera, dar asta nu inseamna ca formula de capra nu are si ea! Laptele de capra este remarcabil de bogat in calciu. Aceasta este o veste excelenta, deoarece va puteti bucura de beneficiile laptelui de vaca fara aditivi si hormoni adaugati.
  7. METABOLISMUL - Daca bebelusul tau are probleme digestive sau are limitari in ceea ce priveste absorbtia vitaminelor si mineralelor, formula de lapte de capra poate ajuta la stimularea si sustinerea metabolismului sau! S-a demonstrat ca laptele de capra creste capacitatea de a metaboliza minerale precum fierul si cuprul, in special la persoanele cu alte probleme digestive.
  8. INFLAMATII - Laptele de capra este mai fin in multe privinte decat laptele de vaca si nu provoaca inflamatii. Daca bebelusul tau sufera de inflamatii intestinale, laptele de capra este alegerea evidenta. Intre beneficiile nutritionale si usurinta de digestie, formula de lapte de capra poate fi o alegere excelenta pentru copilul dumneavoastra. Coboara mai usor si nu exista nimic daunator care sa inflameze intestinele bebelusului tau.

Formula praf pe baza de lapte de capra pentru sugari de la 12 la 36 luni.

Ingrediente Formula de crestere 3 cu lapte de capra 12-36 luni, 400g, Danalac:

Lactoza, pudra de lapte integral de capra (24%), concentrat proteic din zer (16%), ulei de floarea-soarelui cu continut ridicat de acid oleic, galacto-oligozaharide, ulei de rapita, ulei de porumb, ulei de cocos, saruri de calciu ale acidului ortofosforic, citrat de potasiu, clorura de sodiu, fructo-oligozaharide, clorura de magneziu, vitamine (acid L-ascorbic, acetat de DL-alfa-tocoferil, nicotinamida, calciu D-pantotenat, riboflavina, acetat de retinil, clorhidrat de piridoxina, clorhidrat de tiamina, acid folic, filochinona, D-biotina, colecalciferol, cianocobalamina), ulei de peste (sursa de acid docosahexaenoic), ulei de Mortierella Alpina (sursa de acid arahidonic), sulfat ferros, emulgator (lecitina de soia), sulfat de zinc, antioxidant (palmitat de ascorbil), sulfat cupric, antioxidant (acid citric), sulfat de mangan, iodura de potasiu, selenit de sodiu.

Alergeni: Contine soia, lapte, peste.

Mod de utilizare Formula de crestere 3 cu lapte de capra 12-36 luni, 400g, Danalac:

  1. Fierbeti apa potabila timp de 10 minute. Apoi lasati-o sa se raceasca la 37-40 °C si umpleti o sticla de hranire conform graficului de hranire.
  2. Spalati-va cu grija mainile inainte de a pregati sticla pentru bebelus.
  3. Agitati bine sticla pana cand formula de lapte este complet dizolvata.
  4. Sterilizati toate ustensilele necesare pentru pregatirea si hranirea formulei de lapte.
  5. Adaugati cantitatea necesara de formula de lapte folosind doar lingurita de masurare - conform graficului de hranire.
  6. Verificati temperatura formulei de lapte finala prin picurarea unei picaturi pe incheietura mainii interioare.
  7. *Curatati ustensilele dupa hranire. Nu pastrati niciun rest de lapte pentru hranirea urmatoare.

Atentionari Formula de crestere 3 cu lapte de capra 12-36 luni, 400g, Danalac:

O preparare necorespunzatoare poate determina imbolnavirea copilului.

Urmati cu atentie acest mod de preparare.

Nu pregatiti sticlele in avans..

Depozitati cutia inchisa etans intr-un loc racoros si uscat, dupa fiecare utilizare.

Odata deschisa, utilizati pulberea in decurs de 3 saptamani.

Nu refrigerati.

Forma de prezentare Formula de crestere 3 cu lapte de capra 12-36 luni, 400g, Danalac:

400g.



Data ultimei actualizari: 2024-03-21 09:31:16
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review