Aptamil Nenatal formula de lapte pentru nou-nascutii prematuri, 70 ml

Aptamil Nenatal indicat pentru nou-născuții prematuri.

Aptamil Nenatal formula de lapte pentru nou-nascutii prematuri, 70 ml -  - APTAMIL
APTAMIL
P548488330

Aliment destinat unui scop medical special – formula de lapte gata preparată indicată pentru nou-născuții prematuri.

[...]

Descriere: Aptamil Nenatal formula de lapte pentru nou-nascutii prematuri, 70 ml

Aliment destinat unui scop medical special – formula de lapte gata preparată indicată pentru nou-născuții prematuri.

Mod de preparare/Condiții de pastrare:
Spălați-vă bine pe mâini și sterilizați toate ustensilele folosite. Agitați bine sticla înainte de utilizare. Deșurubați capacul, îndepărtați folia de protecție. Atașați tetina la sticlă. Încălziți produsul la bain marie și ștergeți sticla. Nu încălziți formula în cuptorul cu microunde (pericol de supraîncălzire). Întotdeauna verificați temperatura produsului înainte de utilizare. Formula care nu a fost consumată nu se mai poate folosi. Formula cu ambalajul nedesfăcut se poate stoca la temperatura camerei (5- 250C). Nerespectarea condițiilor de preparare, dozare și depozitare poate afecta sănătatea sugarului.

Ingrediente:
apă, lapte degresat, maltodextrină, lactoză (din lapte de vacă), uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui bogat în acid oleic, ulei de rapiță, ulei de floarea soarelui, trigliceride cu lanț mediu (ulei de cocos și/sau de palmier), ulei de Evening Primrose), galactooligozaharide (din lapte de vacă), proteine din zer (din lapte de vacă), grăsime din lapte anhidră (din lapte de vacă), lipide din ou, minerale precipitate din lapte (din lapte de vacă), fructooligozaharide, ulei de pește, clorură de sodiu, L-ascorbat de sodiu, corector de aciditate (acid citric), inozitol, ulei din Mortierella alpina, fosfat de calciu, bicarbonat de sodiu, citrat de sodiu, hidroxid de calciu, clorură de colină, dipotasiu hidrogen fosfat, lactat feros, emulsifiant (lecitină din soia), taurină, retinil acetat, DL-alfa tocoferil acetat, nicotinamidă, sulfat de zinc, 5’-monofosfat citidină, colecalciferol, antioxidant (ascorbil palmitat), L-carnitină, D-pantotenat de calciu, uridină 5 ́-monofosfat de sodiu, inozină 5 ́-monofosfat de sodiu, 5’-monofosfat adenozină, guanozină 5 ́-monofosfat de sodiu, hidroclorură de tiamină, riboflavina, hidroclorură de piridoxină, sulfat de cupru, acid pteroilmonoglutamic, iodură de potasiu, sulfat de mangan, fitomenadiona, selenit de sodiu, D-biotină. Osmolaritate: 310 mOsmol/L. Osmolalitate: 340 mOsmol/ kg apă.

Aviz important:
Formulă gata preparată, pentru regimul dietetic al prematurității, utilizată numai la indicația medicului și sub supraveghere medicală; cu administrare orală/ enterală. Cu valoare calorică ridicată, cu conținut crescut de proteine, sodiu și vitaminele A, D și E. Compoziția formulei Aptamil Nenatal este conformă cu ultimele recomandări pentru nutriția nou-născuților prematuri și cei cu greutate mică la naștere (<2500 g) și se utilizează pe timpul spitalizării, sub supraveghere medicală. Se poate utiliza în completarea laptelui matern sau ca aliment exclusiv, dacă alăptarea nu este posibilă. Cantitatea zilnică necesară este stabilită de medicul curant. Conține un amestec de oligozaharide scGOS/lcFOS, acizi grași polinesaturați cu catene lungi (LCP), nucleotide, MCT, vitamine și minerale pentru nevoile energetice și nutriționale ale prematurilor cu greutate mică la naștere.

Prezentare:
70 ml



Data ultimei actualizari: 2024-04-19 15:40:05
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review