Aptamil 1 Prosyneo formula de lapte, 0-6 luni, 400 g, Nutricia

Aptamil PROSYNEO 1 cu proteine hidrolizate și DHA.

Aptamil 1 Prosyneo formula de lapte, 0-6 luni, 400 g, Nutricia -  - APTAMIL
APTAMIL
P459820660

Aptamil HA 1 - Formula de lapte hipoalergenică, pentru sugarii cu predispoziție la alergii. Formula de lapte Aptamil HA 1 este indicată pentru sugarii cu risc crescut de alergii, parț

[...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
CUMPĂRĂ ORICARE 4 X APTAMIL SI AI TRANSPORT GRATUIT LA LIVRAREA PRODUSELOR!

Descriere: Aptamil 1 Prosyneo formula de lapte, 0-6 luni, 400 g, Nutricia

Descoperă formula special concepută pentru a răspunde nevoilor nutriționale ale bebelușului tău: Aptamil PROSYNEO 1, laptele de început ideal pentru micuții de la naștere până la 6 luni.
La Nutricia, ne dedicăm misiunii noastre de a înțelege secretele laptelui matern, cea mai bună nutriție pentru imunitate. Mai mult, vrem să împărtășim întreaga noastră cunoaștere pentru ca mămicile să aibă încredere în nutriția pe care o oferă bebelușilor lor.
De 50 de ani, echipa de oameni de știință de la  Nutricia se dedică cercetării nutriției primilor ani de viață pentru a înțelege cum putem susține mai bine dezvoltarea bebelușilor.
Astfel, am dezvoltat Aptamil® Prosyneo™ 1, formulă de început, concepută special pentru nevoile nutriționale ale bebelușilor.  
Formula noastră completă nutrițional conține SYNEO™, bazat pe cercetare de pionierat, și proteine hidrolizate – o structură unică de proteine fragmentate în bucăți mici, precum și DHA (Omega 3).

Combină SYNEO™ cu proteine hidrolizate și DHA (omega 3)
Formula de lapte Aptamil® PROSYNEO™ 1 conține SYNEO™, bazat pe cercetare de pionierat, proteine hidrolizate, structură unică de proteine fragmentate în bucăți mici, și DHA (omega 3).
Aptamil® PROSYNEO™ 1 este potrivit pentru nutriția bebelușilor de la naștere și până la 6 luni și se folosește la recomandarea medicului.
Conține DHA

Urmează sfaturile de mai jos pentru o preparare corectă a formulei de lapte!
1. Spală-te bine pe mâini, sterilizează toate ustensilele utilizate în prepararea laptelui și asigură-te că marginea ambalajului este curată.
2. Fierbe apa potabilă pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasă la răcit până la cca 40°C.
3.Toarnă în recipientul pregătit (biberon) cantitatea de apă fiartă şi răcită, necesară conform dozării pentru o masă.
4. Dozează pulberea cu linguriţa din interiorul ambalajului.
5. Adaugă pulberea conform tabelului de dozare în recipientul pregătit (biberon).
6. Închide biberonul şi agită-l imediat, vertical și viguros timp de 10 secunde pentru a dizolva pulberea. Este foarte important să respecți modalitatea și timpul de agitare pentru a dizolva corect pulberea.
7. Verifică pe încheietura mâinii tale temperatura laptelui preparat (cca 37°C).

Ingrediente:
Lactoză (din lapte de vacă), hidrolizat proteic din zer (din lapte de vacă), uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de rapiță, ulei de cocos, ulei de floarea-soarelui bogat în acid oleic, ulei de floarea-soarelui), galactooligozaharide (din lapte de vacă), emulgatori (esteri ai acidului citric cu mono- și digliceride ale acizilor grași, lecitină din soia), fructooligozaharide, potasiu hidrogen fosfat, clorură de calciu, ulei de pește, ulei din Mortierella alpina, clorură de colină, acid L-ascorbic, taurină, L-ascorbat de sodiu, Bifidobacterium breve M-16V, inozitol, sulfat feros, sulfat de zinc, sare 5'-monofosfat uridină de sodiu, 5'-monofosfat citidină, 5'-monofosfat adenozină, sare 5'-monofosfat inozină de sodiu, L-carnitină, DL-alfa tocoferil acetat, nicotinamidă, sare 5'-monofosfat guanozină de sodiu, D-pantotenat de calciu, sulfat de cupru, retinil palmitat, DL-alfa tocoferol, riboflavină, hidroclorură de tiamină, hidroclorură de piridoxină, sulfat de mangan, iodură de potasiu, acid pteroilmonoglutamic, fitomenadionă, D-biotină, selenit de sodiu, colecalciferol, cianocobalamină.

Prezentare:
400 g



Data ultimei actualizari: 2024-04-19 15:35:36
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review