Cereale Eco grau si mar, fara zahar, +6 luni, 200g, Danalac

Cereale Eco grau si mar, fara zahar, +6 luni, 200g, Danalac -  - DANALAC
Danalac
P548491568

Cereale Eco grau si mar, fara zahar, +6 luni, 200g, Danalac furnizeaz carbohidrati, care sunt o sursa importanta de energie pentru dezvoltarea si cresterea sanatoasa a copilului.

Descriere Cereale Eco grau si mar, fara zahar, +6 luni, 200g, Danalac

Aceste cereale sunt fără zahăr, ceea ce contribuie la evitarea expunerii excesive la zahăr în primele luni de viață ale copilului. Acest aspect este important pentru a dezvolta obiceiuri alimentare sănătoase de la o vârstă fragedă. Cerealele BIO ORGANIC cereale grâu și măr fără zahăr sunt adaptate pentru faza de diversificare a alimentației, oferind o textură fină și ușor de mestecat pentru copil în timp ce își dezvoltă abilitățile de hrănire și mestecare. Cerealele BIO ORGANIC sunt din ingrediente organice certificate, ceea ce înseamnă că sunt cultivate fără utilizarea pesticidelor și a altor substanțe chimice nocive. Alegerea produselor organice poate oferi o opțiune mai sănătoasă și mai sigură pentru copil.

INGREDIENTE Cereale Eco grau si mar, fara zahar, +6 luni, 200g, Danalac:

Faina ecologică de Grau, pudra de mere ecologică, acid citric, clorhidrat de tiamina. Contine gluten. Poate contine urme de lapte. Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Odata deschis, utilizati in decurs de 3 saptamani. Nu puneti la frigider.

Utilizare Cereale Eco grau si mar, fara zahar, +6 luni, 200g, Danalac:

  1. Produsul nu trebuie utilizat ca unica sursa de nutritie pentru copilul dumneavoastra. Potrivit pentru sugari si copii incepand cu a sasea luni.
  2. Spalati-va bine mainile cu sapun si curatati toate ustensilele.
  3. Se fierb 170 ml de apa si se lasa sa se raceasca la 50°C.
  4. Amestecati apa treptat cu pana la 4 linguri de cereale (30 g) pana cand obtineti o masa omogena.
  5. Verificati temperatura inainte de a servi mancarea pentru copii

NOTA: Nu pastrati resturile de cereale pregatite pentru urmatoarea masa.



Data ultimei actualizari: 2024-03-21 12:08:35
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.