Plasmon Biscuiti cu Vitamine +6 luni

  • -10%
Plasmon Biscuiti cu Vitamine  +6 luni -  - PLASMON
Plasmon
P459792734
Biscuiti cu vitamine de la 6 luni format snack (gustare)- Biscotto Imbogatiti cu fibre, calciu, vitamine si minerale. Produsul este obtinut din faini selectionate si controlate, obtinute din grau cultivat [...]

Descriere: Plasmon Biscuiti cu Vitamine +6 luni

Biscuiti cu vitamine de la 6 luni format snack (gustare)- Biscotto

Imbogatiti cu fibre, calciu, vitamine si minerale. Produsul este obtinut din faini selectionate si controlate, obtinute din grau cultivat dupa regulile Oasi�Plasmon, in cele mai bune conditii si pe terenuri selectionate, departe de surse de poluare.

Biscuitii sunt recomandati in orice moment al zilei, la micul dejun, intre mese, se pot manca intregi fiind usor de tinut in manuta copilului sau se introduc direct in biberon topindu-se foarte rapid ori amestecati in diferite piureuri de fructe. A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj. A se depozita la temperaturi intre 5-25 grade Celsius, ferit de razele soarelui si umezeala.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review