Suzete+18 luni SCF 349/12, Avent

Suzete+18 luni SCF 349/12, Avent -  - PHILIPS AVENT
P459820822
O suzetă uşoară, care lasă pielea sensibilă să respire Perfectă pentru apariţia dinţilor şi pentru gingii Tetină extra-fermă Peste 18 luni Ortodontică şi fără BPA

Descriere Suzete+18 luni SCF 349/12, Avent

O suzetă uşoară, care lasă pielea sensibilă să respire Perfectă pentru apariţia dinţilor şi pentru gingii Tetină extra-fermă Peste 18 luni Ortodontică şi fără BPA Pachet de 2 Lasă pielea sensibilă să respire Lasă pielea sensibilă să respire Orificiile de aerisire foarte mari ventilează delicat pielea bebeluşului pentru a o menţine fină şi uscată. Creează un contact delicat cu pielea Creează un contact delicat cu pielea ultra air este proiectată cu un scut uşor şi margini rotunjite pentru confort maxim. Respectă forma naturală a palatului, dinţilor şi gingiilor Respectă forma naturală a palatului, dinţilor şi gingiilor Tetina noastră simetrică respectă forma naturală a palatului, dinţilor şi gingiilor bebeluşului tău. De asemenea, este foarte fermă, ceea ce o face ideală pentru bebeluşii în creştere. Textura ideală pentru o senzaţie de confort Textura ideală pentru o senzaţie de confort Tot ce ţine de suzeta ultra air este conceput pentru a se simţi uşor şi confortabil, inclusiv tetina catifelată. Sterilizeaz-o şi păstreaz-o în carcasă Sterilizeaz-o şi păstreaz-o în carcasă Carcasa de transport ultra air poate fi utilizată şi ca sterilizator, deci tot ce trebuie să faci este să adaugi apă şi să o introduci în cuptorul cu microunde. Apoi poţi fi convins(ă) că este curată pentru următoarea utilizare. Află cum îl poţi ajuta pe cel mic să renunţe la suzetă Află cum îl poţi ajuta pe cel mic să renunţe la suzetă Când vine vremea să îl ajuţi pe cel mic să renunţe la suzetă, vei avea acces gratuit la sfaturi utile de la psihologul nostru specializat în relaţia dintre copii şi adulţi, la www.philips.com/sootherfree.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.