Suzeta silicon ortodontica colorata cu capac, BT129, 6 - 18 luni, Babytime

Suzeta silicon ortodontica colorata cu capac, BT129, 6 - 18 luni, Babytime - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/BIBEROANE-SI-ACCESORII - BABYTIME
BabyTime
P479852085

Diferite culori

Aceste suzete sunt realizate din polipropilena (PP) de inalta calitate si nu contin bisfenol A.

Se incarca ofertele...

Descriere Suzeta silicon ortodontica colorata cu capac, BT129, 6 - 18 luni, Babytime

Mod de utilizare Suzeta silicon ortodontica colorata cu capac, 6 - 18 luni, Babytime:

Pentru igiena si siguranta, schimbati tetina cel mai tarziu dupa 1-2 luni de utilizare.

Inainte de prima utilizare, dezinfectati suzeta prin fierbere in apa timp de 5 min. Dupa ce se raceste, scurgeti prin presare apa din interiorul ei. Inainte de fiecare utilizare, suzeta se spala bine sub jet de apa calda. Pentru sugarii sub 3 luni, se dezinfecteaza regulat prin fierbere cca. 3 min. Fiti atenti sa fie permanent suficienta apa in vas, pentru a evita deteriorarea materialelor.

Suzetele nu se curata in masina de spalat vase si nici nu se dezinfecteaza in cuptorul cu microunde, deoarece detergentul special utilizat sau incalzirea neuniforma ar putea deteriora materialele. Nu pastrati suzeta in lumina directa a soarelui sau langa o alta sursa de caldura si nu o lasati in substante dezinfectante mai mult timp decat este indicat!

Nu introduceti suzeta in substante dulci sau medicamente, deoarece exista riscul aparitiei cariilor dentare si s-ar putea deteriora si materialul.

Verificati rezistenta suzetei inainte de fiecare utilizare, tragand de ea in toate directiile, in special la copiii carora le-au crescut dintisorii.Data ultimei actualizari: 2024-01-10 10:04:58
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.