Lovi Biberon Medical 21/564, 150 ml, +0luni

  • -15%
Lovi Biberon Medical 21/564, 150 ml, +0luni -  - LOVI
Lovi
P479848387
Lovi 150 ml. Tetina silicon orificiu mediu (0 luni+). Cu tetina din silicon in forma ortodontica cu suport extra-larg pentru buze pentru un mod cat mai natural de hranire. [...]

Descriere: Lovi Biberon Medical 21/564, 150 ml, +0luni

Lovi 150 ml.

Tetina silicon orificiu mediu (0 luni+).

Cu tetina din silicon in forma ortodontica cu suport extra-larg pentru buze pentru un mod cat mai natural de hranire.

Gatul biberonului este foarte larg, pentru umplere si curatare cat mai usoara.

Forma ergonomica, pentru manevrare usoara si sigura.

Cu capac de siguranta si inel de insurubare.

Fabricat din plastic incasabil (polipropilena) fara continut de Bisfenol A.

Biberoanele din plastic sau din sticla? Plasticul este usor si aproape indestructibil. Acest material sintetic poate fi polipropilena (PP), poliamida (PA) si polifenolsulfona (PPSU). Acestea sunt deosebit de usoare, fiind ideale atat acasa cat si afara. Biberoanele fabricate din polipropilena sunt semi-transparente, deosebit de robuste si pot fi folosite pentru inghetarea alimentelor. Biberoanele fabricate din poliamida au aspectul cel mai asemanator sticlei, la fel fiind si cele confectionate din polifenolsulfona. Acestea nu contin BPA. Plasticul nu este rezistent la caldura si la zgarieturi ca si sticla. Cand biberonul prezinta zgarieturi la interior, ar trebui inlocuit deoarece se pot instala germenii. Biberoanele din plastic se recomanda a nu fi incalzite sau dezinfectate in cuptorul cu microunde. Acestea se pot fierbe sau steriliza la abur.

Totul despre BPA. 

Acesta este o substanta ce provine din materialul sintetic policarbonat. BPA are efecte nocive asupra organismelor vii, de aceea s-a renuntat la folosirea acestei substante.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review