Lovi Stardust Biberon, 120ml 21/587

  • -10%
Lovi Stardust Biberon, 120ml 21/587 -  - LOVI
Lovi
P479849258

LOVI Biberon Stardust pentru hranirea bebelusilor cu lapte colectat de la sanul mamei. Culoarea inchisa iese in evidenta pe piata si in acelasi timp va permite sa controlati cantitatea de lapte din interior. Decorat cu particule din aur ce subliniaza unicitatea colectiei Stardust. Echipat cu tetina dinamica unicat  cu varf subtire, proeminent, o baza dura profilata si un sistem eficient de elimnare a aerului. Biberonul este compatibil cu toate pompele pentru san LOVI.  

[...]

Descriere: Lovi Stardust Biberon, 120ml 21/587

Decorat cu particule din aur  ce subliniaza unicitatea colectiei Stardust.  

Este echipat cu tetina dinamica unica  cu varf subtire, proeminent, o baza dura profilata si un sistem eficient de elimnare a aerului. Biberonul este compatibil cu toate pompele pentru san LOVI.                                                                                                                                                                                                    

AMINTITI-VA: Brandul LOVI recomanda alaptarea ca fiind cea mai sanatoasa metoda de alimentare. Metodele alternative de alimentare ar trebui utilizate doar dupa consultarea unui medic, a moasei sau a farmacistului daca alaptarea nu este posibila sau este insuficienta .



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review