Canpol Set 4 recipiente pentru stocarea laptelui matern sau a hranei

Canpol Set 4 recipiente pentru stocarea laptelui matern sau a hranei - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/BIBEROANE-SI-ACCESORII - CANPOL
CANPOL
P459820526
Recipientele pentru hrana ajuta la depozitarea eficienta a rezervelor de lapte economisind spatiu in frigider si congelator. Acestea permit mentinerea celei mai inalte calitati a hranei stocate pentru o perioada

Descriere Canpol Set 4 recipiente pentru stocarea laptelui matern sau a hranei

Recipientele pentru hrana ajuta la depozitarea eficienta a rezervelor de lapte economisind spatiu in frigider si congelator.

Acestea permit mentinerea celei mai inalte calitati a hranei stocate pentru o perioada lunga de timp. Sunt fabricate din material destinat contactului cu alimentele. 

Pot fi puse unul peste celalalt pentru depozitare mai usoara.

Capacul etans - nu se scurge nimic niciodata, chiar daca recipientul este inclinat.

Capacul poate servi si ca suport - pentru o mai buna stabilizare la turnarea lichidului 

Sunt prevazute cu gradatie. Un pachet include patru recipiente cu capac.

Pompele de san electrice si manuale EasyStart contin un adaptor care se potriveste cu aceste recipiente.

Laptele poate fi extras direct in ele.

Exemple:

Pot fi folosite in siguranta pentru a stoca in frigider diferite tipuri de produse alimentare: lapte / lapte matern, terci de ovaz, supe, deserturi etc.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.