Cana Pai cu Capac, 300ml, True

Cana Pai cu Capac, 300ml, True -  - TRUE
TRUE
2555556666
DESCRIERE: Cana cu pai, 6 luni+, 300 ml; Folosire si intretinere: Spalati fiecare parte componenta separat inainte de fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Clatiti apoi bine. Spalati intotdeauna [...]

Descriere: Cana Pai cu Capac, 300ml, True

DESCRIERE:

Cana cu pai, 6 luni+, 300 ml;

Folosire si intretinere:

Spalati fiecare parte componenta separat inainte de fiecare utilizare, in apa calda cu detergent.

Clatiti apoi bine. Spalati intotdeauna dupa fiecare utilizare. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase. Evitati spalarea cu substante sau produse de curatat abrazive. Nu folositi instrumente ascutite in procesul de curatare. Recomandari: Nu lasati copilul sa alerge cu cana in mana! Exista pericolul de accidentare!

Folositi produsul numai sub atenta supraveghere a unei persoane adulte. Nu lasati produsul la indemana copilului! Verificati starea tuturor componentelor produsului de fiecare data inainte si dupa folosire si indepartati partile deteriorate, perforate sau defecte. Nu folositi bauturi carbogazoase sau sucuri care contin pulpa de fructe!

Cititi cu atentie aceste instructiuni si pastrati ambalajul pentru folosiri ulterioare! Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol - BPA Free.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review