Cana Anti-Varsare cu Pai Blue, +6 luni, 270ml, Canpol

Cana Anti-Varsare cu Pai Blue, +6 luni, 270ml, Canpol -  - CANPOL
CANPOL
P479852956

Noua canaCanpol pentru bebeluși cu pai care nu se scurge susține dezvoltarea adecvată a cavității bucale, a vorbirii și a ocluziei la 99% dintre copii. Este o alegere perfectă pentru copiii care își încep aventura învățând să bea independent. Potrivit pentru copii de la 6 luni.

[...]

Descriere: Cana Anti-Varsare cu Pai Blue, +6 luni, 270ml, Canpol

Noua canaCanpol pentru bebeluși cu pai care nu se scurge susține dezvoltarea adecvată a cavității bucale, a vorbirii și a ocluziei la 99% dintre copii. Este o alegere perfectă pentru copiii care își încep aventura învățând să bea independent. Potrivit pentru copii de la 6 luni! Paiele unice cu greutate din silicon urmează lichidul, datorită acestui lucru, copilul poate bea până la ultima picătură, indiferent de unghi. Membrana speciala din paie permite lichidul sa intre in paie doar atunci cand copilul bea, astfel impiedica varsarea, iar capacul modern permite ascunderea usoara si convenabila a paielor si garanteaza 100% etanșeitate fara scurgeri!

Cupa este echipată cu mânere largi convenabile care facilitează ținerea cupei cu mâinile mici. Va fi perfect acasa, in calatorie si la plimbare.

Pe baza rezultatului unui sondaj realizat cu un logoped neurologic pe lotul de 44 de copii cu vârsta cuprinsă între 6-36 luni.

Prezentare:
270ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review