Baby Nova Pahar cu inchidere sportiv, +3 ani, 34116

Baby Nova Pahar cu inchidere sportiv, +3 ani,  34116 - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/BIBEROANE-SI-ACCESORII - BABY NOVA
Baby Nova
P438799182
Pahar cu inchidere ermetica si capat de baut tip „sport”, pe care copiii il pot manevra cu usurinta singuri. Paharul este foarte usor si incasabil. Capacul practic de protectie previne
Se incarca ofertele...

Descriere Baby Nova Pahar cu inchidere sportiv, +3 ani, 34116

Pahar cu inchidere ermetica si capat de baut tip „sport”, pe care copiii il pot manevra cu usurinta singuri.

Paharul este foarte usor si incasabil.

Capacul practic de protectie previne deteriorarea sau contaminarea paharului. Pentru copii activi cu varste incepand de la 3 ani. Realizat din materiale fara BPA.

ATENTIE! Pentru siguranta si sanatatea copilului dvs.:

Intotdeauna folositi acest produs sub supravegherea unui adult. Suptul continuu si prelungit de fluide poate deteriora dantura. Intotdeauna verificati temperatura bauturii inainte de hranire. Nu lasati componentele care nu sunt in uz la indemana copiilor. Componentele mici pot fi inghitite, existand riscul de inecare.

Din motive de siguranta, mustiucul moale nu poate fi dezmembrat, deoarece exista pericolul acut de sufocare.

Curatare:

Pentru igiena, inainte de prima utilizare, dezinfectati prin fierbere timp de 3 minute capacul ce contine mustiucul.

Toate paharele fara desene pot fi fierte.

Paharele cu desene pe exterior trebuie sa fie spalate doar pe interior cu apa fierbinte si un detergent de vase bland, apoi clatite cu apa curata – nu se sterilizeaza la aburi.

Capacitate:

300mlData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.