Avent Philips Kit de antrenament natural, +4 luni, 150ml, SCF 262/06,

Avent Philips Kit de antrenament natural, +4 luni, 150ml, SCF 262/06, -  - PHILIPS AVENT
P459800019

Noua noastră cană de tranziţie Natural îţi ajută copilul să treacă mai uşor la folosirea unei căni. Pentru că are mânere moi, copilul o va putea folosi singur în timp ce bea prin tetina care îi este atât de familiară.

Descriere Avent Philips Kit de antrenament natural, +4 luni, 150ml, SCF 262/06,

Noua noastră cană de tranziţie Natural îţi ajută copilul să treacă mai uşor la folosirea unei căni. Pentru că are mânere moi, copilul o va putea folosi singur în timp ce bea prin tetina care îi este atât de familiară.

Poţi uşura tranziţia la băutul din cană :

Natural

150 ml/5 oz

Tetină cu debit mediu

Peste 4 luni

Mânerele de trecere ajută copilul să ţină cana şi să bea independent. Aceste mânere au o formă special concepută pentru ca mâinile mici să o prindă cu uşurinţă şi sunt şi cauciucate, pentru o prindere fără alunecare.

Supapa anti-colici concepută pentru a împiedica pătrunderea aerului în burtica bebeluşului, pentru a reduce colicile şi disconfortul.

Toate biberoanele şi cănile Philips Avent sunt compatibile, mai puţin biberoanele din sticlă şi cănile „Sunt mare”/„Prima mea cană de copil mare”. Poţi combina şi potrivi aşadar piesele pentru a crea cana perfectă, care să se potrivească nevoilor individuale de dezvoltare ale copilului tău.

Design spiralat flexibil, combinat cu petalele noastre unice de confort pentru a crea o tetină flexibilă, care permite o hrănire mai naturală, fără aplatizarea tetinei.

Cana Philips Avent Natural este confecţionată din materiale fără BPA* (polipropilenă).

Toate piesele sunt lavabile în maşina de spălat vase pentru mai mult confort

Prezentare:
150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review