Perie pentru Biberoane si Tetine cu Burete, Canpol

P479852240
Perie pentru Biberoane si Tetine cu Burete, Canpol - BIBEROANE-SI-ACCESORII - CANPOL
CANPOL

Un set practic de perii facilitează curățarea temeinică a interiorului biberoanelor și a tetinelor. Perii periei sunt confectionați dintr-o fibră specială care nu zgârie suprafața. Peria mai mare este echipată suplimentar cu un burete care permite o bună curățare a fundului sticlei. Cea mai mică perie este potrivită pentru curățarea tetinei de resturile de lapte sau terci.

[...]

Perie pentru Biberoane si Tetine cu Burete, Canpol

Un set practic de perii facilitează curățarea temeinică a interiorului biberoanelor și a tetinelor. Perii periei sunt confectionați dintr-o fibră specială care nu zgârie suprafața. Peria mai mare este echipată suplimentar cu un burete care permite o bună curățare a fundului sticlei. Cea mai mică perie este potrivită pentru curățarea tetinei de resturile de lapte sau terci.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review