Bioderma ABCDerm Baby Squam Lotiune pentru crustele de lapte 40ml

ABCDerm Babysquam specific pentru dermatită seboreica.

Bioderma ABCDerm Baby Squam Lotiune pentru crustele de lapte 40ml -  - BIODERMA
Bioderma
Gama ABCDerm
W56286

Un tratament care elimină scuamele din dermatita seboreică a sugarului, denumite și cruste de lapte, în timp ce protejează scalpul delicat al bebelușilor. Dermatită seboreică pe scalp, sprâncene și/sau în spatele urechilor.

[...]

Descriere: Bioderma ABCDerm Baby Squam Lotiune pentru crustele de lapte 40ml

Un tratament care elimină scuamele din dermatita seboreică a sugarului, denumite și cruste de lapte, în timp ce protejează scalpul delicat al bebelușilor. Dermatită seboreică pe scalp, sprâncene și/sau în spatele urechilor.

ABCDerm Babysquam este creat în conformitate cu sistemul strict de valori din Carta ABCDerm. Acest tratament specific pentru dermatită seboreica elimină în mod eficient scuamele datorită ingredientelor keratolitice active (arabinogalactan și esterii acidului lactic).

Hidratează pielea datorită acțiunii emoliente a agenților de hidratare intensivă, cum ar fi untul de Shea și glicerina.

Proprietăți:

- conține doar ingrediente sigure din punct de vedere dermatologic;

- produse cu 100% înalță siguranță și înaltă toleranță, adaptate pentru pielea delicată a copiilor;

- nu ustură ochii.

Mod de utilizare:

Aplicați ABCDerm Babysquam pe zona afectată de dermatită seboreică (scalp, sprâncene și / sau în spatele urechilor) masând ușor.

Se lăsă să acționeze o jumătate de oră, apoi se spală cu un șampon ușor (ideal ABCDerm Spumant, o soluție delicată de curățare pentru față, corp și par).

Ingrediente:

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT, DI-C12-13 ALKYL MALATE, ISOAMYL COCOAȚE, GALACTOARABINAN, BEHENYL ALCOHOL, SUCROSE STEARATE, SODIUM POLYACRYLATE, CAPRYLOYL GLYCINE, SODIUM CITRATE, XANTHAN GUM, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL

Prezentare:

40 ml



Data ultimei actualizari: 2024-04-19 16:01:24

EAN: 3401577538373
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review