Servetele umede biodegradabile soapberry, 60 buc, WaterWipes

Servetele umede biodegradabile soapberry, 60 buc, WaterWipes -  - WATERWIPES
WATERWIPES
P479851073

Servetelele pentru copii WaterWipes Biodegradabile Soapberry, sunt realizate din 99,9% apa si o picatura de extract de fructe & extract de sapun de coacaze.

100% biodegradabile: fabricate din fibre 100% regenerabile pe baza de plante, servetelele WaterWipes sunt acum servetele 100% biodegradabile si compostabile.

[...]

Descriere: Servetele umede biodegradabile soapberry, 60 buc, WaterWipes

Servetele pentru ingrijirea si curatarea pielii delicate a nou-nascutilor si a copiilor. Tesatura delicata, in combinatie cu apa pura si un strop de extract din samburi de grepfrut. Curata eficient, fiind totodata deosebit de delicate si sigure pentru pielea nou-nascutilor si chiar a prematurilor. O alternativa excelenta la discheta imbibata cu apa. WaterWipes nu trateaza eritemul fesier, insa il previn. Mai mult, nu contin ingrediente care pot intensifica potential inrosirea si iritarea.

Servetelele sunt produse in conditii sterile. Opinia pozitiva a Institutului Mamei si Copilului din Polonia nr. OP-ZF/611/K-1/20Ce face ca servetelele WaterWipes sa aiba o compozitie atat de simpla si sa curete atat de eficient?​ Aceasta eficienta este asigurata de tehnologia noastra deosebita de purificare a apei. Apa folosita in servetelele WaterWipes diferentiaza produsul nostru. Permite curatarea mai exacta si mai eficienta cu ajutorul unui numar minim de ingrediente. Apa parcurge un proces de purificare in sapte etape, cu ajutorul diferitelor filtre. Acest lucru are drept scop indepartarea impuritatilor, dedurizarea si purificarea apei. Tocmai datorita acestei tehnologii, servetelele umede WaterWipes sunt potrivite pentru cea mai sensibila piele, de exemplu a nou-nascutilor sau a prematurilor.

De ce servetelele WaterWipes au grija de viitorul copiilor nostri?

Punem mereu pe primul loc grija pentru pielea bebelusilor. Acum, datorita NOILOR servetele 100% biodegradabile, parintii nu mai trebuie sa aleaga intre ce e cel mai bun pentru copilul lor si ce e mai bun pentru planeta. Servetelele noastre biodegradabile sunt fabricate 100% din viscoza – material regenerabil de provenienta vegetala, care nu contine deloc fibre sintetice.

Noile servetele vegetale, matasos de netede, rezistente si deosebit de absorbante, permit curatarea delicata si eficienta. Nu se rup in maini, asadar poti sterge fara teama si poti infasa copilul.​In continuare la fel de curate si delicate chiar si pentru cea mai sensibila piele, insa acum mai prietenoase cu mediul.​WaterWipes, mereu cu tine, acolo unde ai nevoie!

Mod de folosire: dezlipeste folia de protectie a produsului. Scoate servetelul prin orificiu. Lipeste orificiul la loc, pentru ca servetelele sa nu piarda din umiditate. Depozitare: Pastreaza servetelele la loc uscat si racoros, cu partea superioara in jos. Foloseste in decurs de 2 saptamani de la deschidere. Inchide ambalajul dupa fiecare utilizare. Nu taia ambalajul. Nu transfera servetelele in alt recipient, pastreaza-le in ambalajul original.

Procedura cu deseurile: Nu arunca in toaleta. Servetelele sunt biodegradabile si se descompun in decurs de 12 saptamani*. Arunca in cosul negru: mixt. Le poti composta in composterul de acasa. Arunca ambalajul servetelelor in cosul galben: materiale plastice si metale.

ATENTIE: pentru a evita inghitirea servetelului de catre copil, pastreaza-le in ambalajul inchis, fara a le lasa la indemana copilului. *12 saptamani de descompunere in conditiile compostarii industriale conform normei EN13432.

Varsta: 0 luni+



Data ultimei actualizari: 2024-04-17 11:09:39
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review