Aptamil Cesar Biotik 2, 6-12 luni, 800 g

P548488839
Aptamil Cesar Biotik 2, 6-12 luni, 800 g - FORMULE-LAPTE - APTAMIL
APTAMIL

Aptamil CESARBIOTIK 2 este formula noastră concepută pentru părinții care doresc să susțină sistemul imunitar, aflat în dezvoltare, al bebelușului*, fiind potrivită pentru bebelușii născuți prin cezariană care nu pot fi alăptați.

[...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
CUMPĂRĂ ORICARE 4 X APTAMIL SI AI TRANSPORT GRATUIT LA LIVRAREA PRODUSELOR!

Descriere: Aptamil Cesar Biotik 2, 6-12 luni, 800 g

Cu siguranță, dorești să îi oferi bebelușului tău o bază solidă și te gândești la toate detaliile, chiar și la modul în care a venit pe lume. Știai că nașterea naturală oferă un ajutor suplimentar sistemului imunitar al bebelușului, colonizându-i acestuia intestinul cu bifidobacterii în  momentul trecerii prin canalul de naștere?
Echipa noastră de oameni de știință cercetează minunea nașterii naturale și îți împărtășește întreaga noastră cunoaștere pentru ca tu să ai încredere în nutriția pe care i-o oferi copilului tău și după nașterea prin cezariană.

Aptamil CESARBIOTIK 2 este formula noastră concepută pentru părinții care doresc să susțină sistemul imunitar, aflat în dezvoltare, al bebelușului*, fiind potrivită pentru bebelușii născuți prin cezariană care nu pot fi alăptați.
Aptamil CESARBIOTIK 2 conține:
    •    Complexul SYNEO™, format din:
    •     Bifidobacterium (Bifidobacterium breve), o bacterie care se găsește în mod natural în intestinul sugarilor
    •    Nutri-Fibre (GOS/FOS)

    •    Oligozaharidă cu structură identică celei regăsite în laptele matern (2'-FL)

    •    Imuno-Nutrienți
*Vitaminele C & D** contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar

    •    Omega-3 (ALA și DHA)**
ALA contribuie la dezvoltarea creierului și a țesutului nervos

    •    Omega-6 (ARA)
**În conformitate cu legislația pentru toate formulele de continuare
Aptamil CESARBIOTIK 2  nu conține ulei de palmier adăugat.

Ambalajul formulei Aptamil CESARBIOTIK 2 este prietenos cu mediul, fiind creat parțial din materiale regenerabile pe bază de plante. Fabrica noastră folosește energie electrică provenind din surse 100% regenerabile.
Întrucât, pentru noi, fiecare pas mic contează. Împreună, creăm un viitor mai bun pentru copilul tău!

CUM PREPARI NOUA FORMULĂ APTAMIL CESARBIOTIK 2
1. Spală-te bine pe mâini, sterilizează toate ustensilele utilizate în prepararea formulei de lapte și asigură-te că marginea ambalajului este curată.
2. Fierbe apa potabilă pentru prepararea formulei de lapte timp de 5 minute, apoi lasă la răcit până la cca 40 °C. Toarnă în recipientul pregătit (biberon) cantitatea de apă fiartă şi răcită, necesară conform dozării pentru o masă.
3. Dozează pudra cu lingurița din capacul ambalajului, nivelată cu ajutorul marginii din interiorul cutiei. Adaugă pudra conform tabelului de dozare în recipientul pregătit (biberon).
4. Închide recipientul şi agită vertical și viguros timp de 10  secunde. Este foarte important să respecți modalitatea și timpul de agitare pentru a dizolva corect pudra.
5. Verifică pe încheietura mâinii tale temperatura formulei de lapte preparate (cca 37 °C).

INDICAȚII IMPORTANTE
Aceasta este o formulă instant. Produsul este adecvat pentru alimentația specială a copiilor cu vârsta de peste 6 luni și constituie doar o parte dintr-o alimentație diversificată. Produsul nu trebuie utilizat ca înlocuitor al laptelui matern în primele 6 luni de viață. Decizia de introducere a alimentației complementare nu trebuie luată decât cu avizul medicului.  Întotdeauna prepară formula de lapte chiar înainte de masă şi hrănește copilul imediat. Produsul preparat şi nefolosit va fi aruncat. Ai grijă de igiena orală a copilului tău, mai ales înainte de culcare. Întotdeauna respectă cu strictețe atât dozarea, cât şi modul de preparare a hranei, recomandate. Prepararea și depozitarea greșite pot afecta sănătatea copilului. Nu fierbe formula și nu folosi cuptorul cu microunde pentru a prepara sau încălzi formula (pericol de supraîncălzire). Încălzirea poate limita proprietățile Bifidobacterium breve. Nu refolosi apa fiartă și răcită.

DEPOZITAREA ÎNAINTE DE DESCHIDERE
Produsul, ambalat în atmosferă protectoare, trebuie păstrat etanș și depozitat într-un loc uscat și răcoros (<25 °C, nu se va păstra la frigider).
DEPOZITAREA DUPĂ DESCHIDERE
Odată deschis, închide etanș ambalajul, depozitează-l într-un loc răcoros și uscat (nu la frigider) și utilizează produsul în decurs de o lună. Utilizează numai măsura furnizată în ambalaj.


FOARTE IMPORTANT
Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău, astfel că alăptarea trebuie să dureze o perioadă cât mai îndelungată. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu vârsta de până la 6 luni. Se folosește numai la indicația și sub îndrumarea medicului și numai după instruirea mamei privind utilizarea produsului.

Prezentare:
800 g



Data ultimei actualizari: 2024-02-06 10:05:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa