SET PENTRU INGRIJIREA BEBELUSULUI, SCH400/30, Avent

SET PENTRU INGRIJIREA BEBELUSULUI, SCH400/30, Avent -  - PHILIPS AVENT
P24952
Descriere Set ingrijire bebelus Philips AVENT SCH400/30 Toate produsele esentiale de ingrijire intr-un set complet. Cu setul nostru SCH400 pentru îngrijirea bebeluşului îi puteţi oferi micuţ [...]

Descriere: SET PENTRU INGRIJIREA BEBELUSULUI, SCH400/30, Avent

Descriere Set ingrijire bebelus Philips AVENT SCH400/30 Toate produsele esentiale de ingrijire intr-un set complet. Cu setul nostru SCH400 pentru îngrijirea bebeluşului îi puteţi oferi micuţului dumneavoastra cea mai potrivită îngrijire. Setul compact include un termometru digital pentru măsurare confortabilă şi rapidă, aspirator nazal cu vârf moale, periuţă de dinţi de pus pe deget, set pentru îngrijirea unghiilor şi a părului. Compact si structurat Setul structurat ofera spatiu pentru produsele dvs. suplimentare de ingrijire a bebelusului, fiind compact si convenabil de purtat cu dvs. Ideal pentru calatorii si pentru cresa. 10 produse esentiale pentru ingrijirea bebelusului Un termometru digital pentru masurare confortabila si rapida. Aspirator nazal cu varf moale. Periuta de dinti de pus pe deget, care maseaza delicat gingiile sau dintii bebelusului dumneavoastra. Set pentru ingrijirea unghiilor si a parului.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review