Canpol 12/216 Pompa de San Manuala

  • -10%
Canpol 12/216 Pompa de San Manuala -  - CANPOL
CANPOL
P548489490

Canpol 12/216 Pompa de San Manuala este o solutie perfecta pentru mamele care extrag lapte ocazional.

Descriere Canpol 12/216 Pompa de San Manuala

Mânerul ergonomic permite ținerea confortabilă a pompei de sân în timp ce extrageți laptele. Mecanismul simplu al pompei de sân cu pompă permite extragerea confortabilă a laptelui cu o singură mână, folosind o forță relativ mică. Forma conturată a pâlniei face ca pâlnia să se potrivească strâns pe sân, iar scutul din silicon asigură o prindere blândă și eficientă.

Canpol 12/216 Pompa de San Manuala este foarte silentioasa, la folosirea aparatului nu se aude zgomot care ar putea trezi un bebelus care doarme sau sa provoace anxietate. Construcția foarte simplă a pompei de sân permite spălarea ușoară a dispozitivului și asamblarea ușoară. Greutatea și dimensiunea ușoare a pompei de sân o fac ușor de depozitat acasă și în deplasare.

Canpol 12/216 Pompa de San Manuala este compatibilă cu toate biberoanele standard și anti-colici din oferta Canpol bebeluși.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.