Ulei Body Spray, SPF15, 150ml, Elmiplant Sun

  • -10%
Ulei Body Spray, SPF15, 150ml, Elmiplant Sun -  - ELMIPLANT
Elmiplant
P548489638

Ulei Body Spray, SPF15, 150ml, Elmiplant Sun contine un Complex unic de Uleiuri Pretioase, format din Ulei Abisinian & Ulei de Buriti, uleiul ajuta la hidratarea pielii si protejeaza impotriva imbatranirii premature, iar uleiul de Argan 100% natural ajuta la refacerea nivelului de hidratare dupa expunerea la soare.

Descriere Ulei Body Spray, SPF15, 150ml, Elmiplant Sun

 In acelasi timp, sistemul de protectie cu spectru larg FPS 15 si infrarosu (IR), pentru o protectie eficienta impotriva radiatiilor (UVB + UVA + IR), protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale soarelui.

Mod de utilizare Ulei Body Spray, SPF15, 150ml, Elmiplant Sun:

Aplicati uniform, din abundenta, pe intregul corp inainte de expunerea la soare. Pentru un efect de bronzare eficient reaplicati frecvent, in special dupa baie, dupa stergerea cu prosopul sau daca ati transpirat Produsul poate pata hainele.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review