Crema hidratanta de fata SPF 30, ten normal-uscat, 52 ml, Cerave

Crema hidratanta de fata SPF 30, ten normal-uscat, 52 ml, Cerave -  - CERAVE
CeraVe
P548488982

Hidrateaza pe parcursul intregii zile si ajuta la regenerarea barierei de protectie a pielii din zona fetei si gatului.

[...]

Descriere: Crema hidratanta de fata SPF 30, ten normal-uscat, 52 ml, Cerave

Indicatii
Ingrijirea pielii predispuse la acnee, piele uscata, protectie solara 
Dezvoltata impreuna cu medicii dermatologi, CeraVe Crema hidratanta SPF 25 asigura protectie UV, ajutand in acelasi timp la restabilirea barierei de protectie a pielii. Aceasta crema usoara, non-grasa, cu 3 ceramide esentiale si acid hialuronic, asigura hidratare zilnica dupa o singura utilizare. Formula fara parfum este potrivita pentru pielea sensibila.

Ingrediente :

AQUA/WATER, HOMOSALATE, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, NIACINAMIDE, SILICA, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, PHENOXYETHANOL, STEARIC ACID, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, CAPRYLYL GLYCOL, PALMITIC ACID, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, TOCOPHEROL, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, MYRISTIC ACID, SODIUM HYALURONATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CERAMIDE EOP

Lista de ingrediente aferenta produselor noastre este actualizata in mod constant. Va invitam sa consultati ambalajul produsului pentru cea mai actualizata lista de ingrediente, astfel incat sa va puteti asigura ca acesta este potrivit pentru dumneavoastra.

Utilizare:

Aplicați pe față și pe gât. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu aceștia, clătiți imediat cu apă din abundență. Dacă produsul nu mai iese din tub, agitați, apoi strângeți tubul în poziție verticală în timp ce acționați dozatorul.



Data ultimei actualizari: 2023-04-03 13:05:25
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review