Gel anti-imperfectiuni cu AHA si BHA, 40 ml, CeraVe

Gel anti-imperfectiuni cu AHA si BHA, 40 ml, CeraVe - ACNEE - CERAVE
CeraVe
P479853104

Ajută la reducerea aspectului porilor și imperfecțiunilor.Are la bază niacinamidă cu efect calmant și acid hialuronic pentru a ajuta la menținerea hidratării naturale a pielii.Formula blanda, fără parfum, fără alcool etilic, pentru a preveni uscarea pielii.

[...]

Descriere: Gel anti-imperfectiuni cu AHA si BHA, 40 ml, CeraVe

Proprietati:

- are la bază o textură ultra-lejeră ce reduce imperfecțiunile și aspectul porilor, fără a usca pielea;

- imbogățit cu acid salicilic (SA), un beta hidroxi acid (BHA), pentru a reduce imperfecțiunile și alfa-hidroxy-acizi (AHA), un mix de acid lactic si glicolic pentru a netezi și catifela pielea;

- ajută la reducerea aspectului porilor și imperfecțiunilor;

- are la bază niacinamidă cu efect calmant și acid hialuronic pentru a ajuta la menținerea hidratării naturale a pielii;

- formula blanda, fără parfum, fără alcool etilic, pentru a preveni uscarea pielii;

- imbogățit cu 3 ceramide esențiale (1, 3, 6-II) pentru a ajuta la restabilirea și menținerea barierei naturale a pielii.

Mod de utilizare:
Seara, după curățarea pielii, aplicați gelul pe întreaga față folosind mișcări blânde, circulare. 

Precautii:
Evitați conturul ochilor. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență. Acest produs conține alfahidroxiacizi (AHA) care pot crește sensibilitatea pielii la soare și posibilitatea apariției arsurilor solare. Folosiți un produs de protecție solară, purtați îmbrăcăminte adaptată, limitați expunerea la soare în timp ce utilizați acest produs și după o săptămână de la utilizarea acestuia.

Ingrediente:
WATER, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, GLYCOLIC ACID, LACTIC ACID, NIACINAMIDE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, TRIETHYL CITRATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CHOLESTEROL, CHLORPHENESIN, DISODIUM EDTA, HYDROXYPROPYL GUAR, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, BENZOIC ACID.

Prezentare:
40 ml 



Data ultimei actualizari: 2023-02-28 17:53:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review