Spray leave-in Klorane cu extract de citrice pentru par normal, 125ml

Spray leave-in Klorane cu extract de citrice pentru par normal, 125ml -  - KLORANE
Klorane
I5497
Veritabil tratament cu efect de „par usor ca pana”, tratamentul fara nevoie de clatire cu pulpa de citrice actioneaza ca un adevarat concentrat, facand parul suplu datorita asocierii unice a [...]

Descriere: Spray leave-in Klorane cu extract de citrice pentru par normal, 125ml

Veritabil tratament cu efect de „par usor ca pana”, tratamentul fara nevoie de clatire cu pulpa de citrice actioneaza ca un adevarat concentrat, facand parul suplu datorita asocierii unice a pulpei de citrice cu otetul alb.

Foarte practic si usor de utilizat, acesta descurca parul instantaneu fara a-l incarca si tonifica fibrele capilare. Suplu si matasos, parul devine usor de coafat si straluceste de sanatate.

Aplicare:

Aplicati-l pe toata lungimea parului umed sau uscat. Nu clatiti. Aranjati parul. Utilizati-l ori de cate ori doriti.

Eficacitate demonstrata*: - Descurcare imediata: 84% - Par usor de aranjat: 91% - Par suplu: 67% *Test de utilizare efectuat asupra a 30 de subiecti timp de 2 saptamani. % nivel de satisfactie



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review