Seboradin Men Spray Anti Gray Hair, 200ml

  • -20%
Seboradin Men Spray Anti Gray Hair, 200ml -  - SEBORADIN
Seboradin
P479852149

Seboradin Men Spray Anti Gray Hair, 200ml contine ingrediente naturale si complex de peptide care ajuta la inversarea procesului de albire a parului si la imbunatatirea pigmentarii acestuia. Utilizarea spray-ului reduce cantitatea de par gri.

[...]

Descriere: Seboradin Men Spray Anti Gray Hair, 200ml

Folosirea regulată face părul mai puternic, mai sănătos și redă un aspect tineresc. Produsul previne îngălbenirea părului. Spray-ul întărește culoarea naturală a părului, provoacă închiderea lor naturală. Spray-ul nu este un produs de colorare a părului. Mai multe produse cosmetice pentru păr pentru bărbați Seboradin disponibile în Marea Britanie pot fi găsite în farmacia noastră online de cosmetice poloneze.

Cum se utilizează Seboradin Men Spray Anti Gray Hair, 200ml:

Pulverizați bine părul de la rădăcini până la vârfuri, tot pe scalp, masați ușor. Lăsați să se usuce, nu clătiți. Recomandat pentru utilizare în fiecare zi.

 Ingrediente Seboradin Men Spray Anti Gray Hair, 200ml:

Aqua, alcool. Denat., Glicerină, Ulei de ricin hidrogenat PEG-40, Extract de frunze Juglans Regia, Extract de rădăcină de Krameria Triandra, Extract de Sarothamnus Scoparius întreg, Amida Palmitoil Tetrapeptidă-20, Extract de semințe de in hidrolizate, Parfum, Propilen Glicol, Benzocolat de sodiu, Benzoholat de sodiu.

Capacitate Seboradin Men Spray Anti Gray Hair, 200ml:

200 ml.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review