Sampon Densificare Gerovital Tratament Expert 11690, 400ml, Farmec

  • -10%
Sampon Densificare Gerovital Tratament Expert 11690, 400ml, Farmec -  - GEROVITAL
Gerovital
P548490564

Ajuta la cresterea sanatoasa si rapida a parului. Pentru par subtire si slabit.

Descriere Sampon Densificare Gerovital Tratament Expert 11690, 400ml, Farmec

Întărește firul de păr de la rădăcină

Revigorează și hrănește scalpul

Conține: Procapil TM, Bio-Capigen PT

Testat dermatologic

Sampon Densificare Gerovital Tratament Expert 11690, 400ml, Farmec promovează creșterea sănătoasă și rapidă a părului, conferindu-i acestuia volum.

Produsul are rolul de a proteja structura firului de păr și de a preveni dezechilibrele. Șamponul ajută la creșterea densității părului, acesta obținând un aspect mai plin, mai dens. Cu o textură ușoară, curăță eficient părul fără a lăsa reziduuri și oferă fermitate și vitalitate firelor de păr.

Mod utilizare Sampon Densificare Gerovital Tratament Expert 11690, 400ml, Farmec:

Se aplică pe părul umed, se masează ușor, după care se clăteşte cu apă din abundenţă. Se poate utiliza ca un produs de sine stătător sau complementar tratamentului de densificare.

Ingrediente Sampon Densificare Gerovital Tratament Expert 11690, 400ml, Farmec:

Ingredientele active și rolul lor

Peptidele – preîntâmpină căderea părului. Acestea sunt sunt lanțuri de aminoacizi care susțin proteinele ce se găsesc în mod natural în structura firului de păr, care se absorb mai ușor în organism decât proteinele, datorită dimensiunilor mai mici și structurii mai simple. Pot penetra cu ușurință scalpul, astfel că traseul lor către fluxul sanguin este mai rapid.

Procapil TM - stimuleaza metabolismul celular, întârziind procesul de îmbătrânire al foliculului pilos.

Bio-Capigen PT – este un amestec de principii biologic-active de origine botanică și de biosinteză, care acţionează sinergic în vederea eliminării tuturor cauzelor care pot provoca căderea şi slăbirea părului.

Aquaxylul – optimizează circulaţia apei şi măreşte rezervele de apă de la nivelul firului de păr şi de la nivelul scalpului, hidratând atât firul de păr, cât şi scalpul, părul devenind mai puternic şi mai sănătos.

Gluadin WP – este o proteină hidrolizată din grâu, care diminuează efectul surfactanților, acoperind suprafața firului de păr cu o membrană de proteine, contribuind la restabilirea structurii și menținerea echilibrului de umiditate.

Listă ingrediente Sampon Densificare Gerovital Tratament Expert 11690, 400ml, Farmec:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Biotinoyl Tripeptide-1, Apigenin, Biotin, Oleanolic Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Placental Protein, Xylitol, Hydrolyzed Soy Protein, Niacinamide, Zinc PCA, Arginine HCL, Panthenol, Sodium Benzoate, Glucosamine HCL, Ornithine HCL, Glucose, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Polyquaternium-44, Phenoxyethanol, Pyridoxine HCL, Parfum, Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, PPG-26-Buteth-26, Sodium Hydroxide, Chlorphenesin, Citric Acid, Citrulline, Sorbic Acid, Tetrasodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Linalool, Geraniol.

Rareori lista de ingrediente poate fi modificată. Consultă ingredientele listate pe eticheta produsului achiziționat.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review