Sampon Delicat pentru par fragil barbati, 200ml, Labo

Sampon Delicat pentru par fragil barbati, 200ml, Labo -  - LABO INTERNATIONAL S.R.L.
P548488421

Specific pentru par fragil si scalp sensibil, aceasta baza de curatare deosebit de delicata si neagresiva asigura o toleranta ridicata si fac parul moale si stralucitor. Produs bland cu parul, are o actiune purificatoare si de curatare, fara a-l usca. Lasa scalpul curat si sanatos si contine o formula special creata pentru barbati.

[...]

Descriere: Sampon Delicat pentru par fragil barbati, 200ml, Labo

Specific pentru par fragil si scalp sensibil, aceasta baza de curatare deosebit de delicata si neagresiva asigura o toleranta ridicata si fac parul moale si stralucitor. Produs bland cu parul, are o actiune purificatoare si de curatare, fara a-l usca. Lasa scalpul curat si sanatos si contine o formula special creata pentru barbati. Ajuta la normalizarea scalpului datorita proprietatilor de purificare, reglare a sebumului si hidratare.

Compozitie:
Contine 3 tipuri de acizd hialuronic pentru umplerea structurii firului de par si ingrediente protectoare - polizaharide de origine marina bogate in calciu, zinc si magneziu, cu rol de intarire si restructurare a fibrei capilare. Formula cu proteine de grau si acid 18-beta-gliciretinic, ce curata delicat parul, fara a-l usca. Contine 3 molecule de acid hialuronic cu mase moleculare diferite, care au o actiune de restructurare si umplere a fibrelor capilare.

Mod de utilizare:
Aplicati pe parul umed si masati pana cand se formeaza o spuma delicata. Asteptati 2 minute si apoi clatiti bine.

Prezentare:
200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review