Rene Furterer Sampon Astera Fresh, 200ml

Rene Furterer Sampon Astera Fresh, 200ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-PAR/SPALARE-SI-INGRIJIRE - PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE S.A.S.
P459820714
Proprietăți: - oferă un extract calmant de Asteraceae, menta răcoritoare și uleiuri esențiale de eucalipt, pentru o curăţare profundă și pentru a ameliora imediat iritarea scalpului, mâ

Descriere Rene Furterer Sampon Astera Fresh, 200ml

Proprietăți:

- oferă un extract calmant de Asteraceae, menta răcoritoare și uleiuri esențiale de eucalipt, pentru o curăţare profundă și pentru a ameliora imediat iritarea scalpului, mâncărimile și disconfortul, lăsând părul proaspăt și moale, fără a-l încărca;

- formula delicată, revigorantă, ameliorează pruritul și iritația scalpului;

- uleiul esențial de mentă oferă o senzație imediată de revigorare;

- uleiul esenţial de eucalipt curaţă în profunzime;

- ajută la susținerea rezistenței scalpului împotriva factorilor agresivi ai mediului.

Mod de utilizare:

Aplicați pe scalpul umed și pe păr. Masați bine până când face spumă și clătiți. Aplicați din nou și lăsați-l timp de 2-5 minute înainte de a-l clăti corespunzător.

Precauții:

A se evita contactul cu ochii.

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.