Rene Furterer Balsam Volumea, 150ml

P459820711
  • -10%
Rene Furterer Balsam Volumea, 150ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE S.A.S.
Formulat pentru părul casant și lipsit de vitalitate, acest balsam de curățare conține extract de roşcove și inulina derivată din rădăcina de cicoare pentru [...]

Rene Furterer Balsam Volumea, 150ml

Formulat pentru părul casant și lipsit de vitalitate, acest balsam de curățare conține extract de roşcove și inulina derivată din rădăcina de cicoare pentru a asigura un volum de lungă durată și fire vizibil mai dense, fără a încărca părul.

Proprietăți:

- adăugă volum de lungă durată, fără a încărca părul;

- extractul natural de roşcova îngroaşă vizibil fiecare fir de păr de la rădăcină la vârf;

- extractul de inulină din rădăcina de cicoare oferă beneficii de descurcare;

- descurcă părul pentru a preveni ruperea acestuia; - lasă părul moale, are efect antistatic și ușor de coafat;

- cu uleiul hrănitor de Shea și complexul cimentrio bogat în proteine, această mască de hidratare intensă asigură o hidratare optimă fără a încărca părul, lăsându-l strălucitor și mătăsos.

Ingrediente:

WATER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, INULIN, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, CETRIMONIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, FRAGRANCE, GLYCERIN, HYDROLYZED CERATONIA SILIQUA GUM EXTRACT, POLYQUATERNIUM-37, SODIUM CHLORIDE.

Mod de utilizare:

După șamponare, îndepărtați excesul de apă și aplicați balsamul pe fiecare secţiune. Pieptănaţi și clătiți bine. Precauții: A se evita contactul cu ochii.

Prezentare:

150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review