Rene Furterer Absolue Keratine Masca, 200ml

P459820707
Rene Furterer Absolue Keratine Masca, 200ml - SPALARE-SI-INGRIJIRE - PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE S.A.S.
Mască de regenerare ABSOLUE KÉRATINE Îngrijirea supremă a unui păr extrem de deteriorat și fragil, această mască revigorantă aduce instantaneu netezire și strălucire, pentru un păr [...]

Rene Furterer Absolue Keratine Masca, 200ml

Mască de regenerare ABSOLUE KÉRATINE

Îngrijirea supremă a unui păr extrem de deteriorat și fragil, această mască revigorantă aduce instantaneu netezire și strălucire, pentru un păr mult mai sănătos, deoarece ajută la protejarea împotriva deteriorărilor viitoare.

Proprietăți:

Mască reparatoare ultra-concentrată pentru părul extrem de deteriorat și fragil. Întărește părul fragil pentru a minimiza ruperea. Cheratină pe bază de plante constând din extract de proteine din soia și micro-proteine de grâu imită cheratina naturală a părului, umplând fisurile și întărind vizibil şuviţele fragile. Biocimentina sigilează și netezeşte firul de păr. Uleiul de camelină conferă strălucire intensă și ajută la protejarea părului împotriva deteriorărilor provocate de mediu.

Instrucțiuni de utilizare:

O dată sau de două ori pe săptămână după șamponare, îndepărtați excesul de apă și aplicați pe fiecare secțiune. Pieptănaţi și lăsaţi în păr timp de 5-8 minute înainte de clătire.

Ingrediente:

WATER, ETHYLHEXYL PALMITATE, CETEARYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, CAMELINA SATIVA SEED OIL, PROPYLENE GLYCOL, CETEARETH-33, GLYCERIN, FRAGRANCE, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, ARGININE HCL, BENZOIC ACID, BHT, CARAMEL, CETRIMONIUM CHLORIDE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) SEED EXTRACT, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) SEEDCAKE EXTRACT, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LYSINE HCL, PEG-32, PEG-400, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-37, SODIUM BENZOATE, YELLOW 6



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review