Parusan Tratament Intensiv pentru femei, 125 ml

Parusan Tratament Intensiv pentru femei, 125 ml -  - PARUSAN
Parusan
P548488425

Tratament Intensiv pentru par cu formula testata si dovedita Parusan, cu ulei pretios de jojoba si seminte de struguri, ce hraneste parul in profunzime. Ingredientele de ingrijire hidrateaza intensiv parul, conferind mai multa suplete si stralucire.

[...]

Descriere: Parusan Tratament Intensiv pentru femei, 125 ml

Tratament Intensiv pentru par cu formula testata si dovedita Parusan, cu ulei pretios de jojoba si seminte de struguri, ce hraneste parul in profunzime. Ingredientele de ingrijire hidrateaza intensiv parul, conferind mai multa suplete si stralucire. Descurcarea parului este imbunatatita semnificativ*. Nu ingreuneaza si nu ingrasa parul. Confera stralucire de matase.

*Fapt confirmat de 100% dintre subiectii participanti la testul de aplicare clinica dermatologica.

Proprietati:

  • Reduce caderea parului;
  • Ingrijeste parul uscat si deteriorat;
  • Ofera mai mult volum si stralucire;
  • Pieptanare usoara.
  • Formula unica pe baza de ingrediente de calitate superioara (biotina, L-arginina si vitamina E).

Mod de utilizare: Se aplica dupa spalare, pe parul umed. Se maseaza usor scalpul si se distribuie produsul de la radacina pe toata lungimea parului. Se lasa sa actioneze 1-2 minute, apoi se clateste cu atentie. Pentru mai multa suplete si stralucire, produsul se utilizeaza de 2-3 ori pe saptamana. Recomandat a se utiliza impreuna cu restul produselor din gama PARUSAN – Samponul Stimulator si Tonicul Energizant.

Prezentare:
125 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review