Klorane Sampon Uscat Urzica 150ml+Klorane Sampon Uscat Urzica Nuantator 150ml, PROMO

Klorane Sampon Uscat Urzica 150ml+Klorane Sampon Uscat Urzica Nuantator 150ml, PROMO -  - KLORANE
Klorane
P479848796
Klorane Hair sampon uscat cu extrat de urzica Samponul uscat antiseboreic cu extract de urzica poate fi transportat oriunde, fiind foarte usor de utilizat si înlocuind sampoanele lichide. Datorita capacitatilor [...]

Descriere: Klorane Sampon Uscat Urzica 150ml+Klorane Sampon Uscat Urzica Nuantator 150ml, PROMO

Klorane Hair sampon uscat cu extrat de urzica

Samponul uscat antiseboreic cu extract de urzica poate fi transportat oriunde, fiind foarte usor de utilizat si înlocuind sampoanele lichide.

Datorita capacitatilor sale antiseboreice, absoarbe excesul de sebum din par, redandu-i astfel un aspect curat si îngrijit.

Parul îsi redobandeste supletea si volumul.

Klorane sampon uscat urzica nuantator x 150ml

Pentru păr șaten și brunet – Curăță fără apă

Reimprospateaza si revigoreaza parul cu un singur gest.

Samponul uscat Klorane reda prospetimea si lejeritatea parului intre 2 samponari datorita unei asocieri unice dintre Lapte de Ovaz cu proprietati de netezire si protectie si pudra microzinata cu foarte mare putere de absorbtie.

Mod de utilizare:

Agitati bine flaconul inainte de utilzare, pulveritati la 30 cm de radacina firului de par, suvita cu suvita, ridicand parul. Lasati produsul sa actioneze 2 minute, apoi periati parul delicat, de preferinta cu capul in jos pentru a da volum.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review