Klorane Sampon Magnolie, 200ml

Klorane Sampon Magnolie, 200ml -  - PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE S.A.S.
P459821638
Mod de actiune: Formula sa inovatoare permite incorporarea unei cantități de silicon de 2 ori mai mici, pentru a vă face părul extrem de moale și strălucitor. [...]

Descriere: Klorane Sampon Magnolie, 200ml

Mod de actiune:

Formula sa inovatoare permite incorporarea unei cantități de silicon de 2 ori mai mici, pentru a vă face părul extrem de moale și strălucitor.

Datorită texturii sale cremoase, acesta învelește fibrele capilare cu o peliculă fină, conferind o senzație de păr îngrijit fără a-l încărca. Formula sa cu efect sidefat accentuează percepția de eficacitate.

Conceput pentru a reda întreaga strălucire părului care și-a pierdut luciul din cauza agresiunilor externe zilnice, șamponul KLORANE cu extract de ceară de magnolie învelește fibrele capilare cu o peliculă fină hidratându-le și reparându-le pelicula protectoare naturală. Îmbinarea unică a extractului de ceară de magnolie cu un complex original pentru activarea strălucirii permite formulei sale cremoase să uniformizeze pelicula externă a cuticulei părului, nivelând suprafața firelor de păr pentru o reflectare perfectă a luminii.

Perfect protejat, părul devine moale, suplu și lejer. Acesta este extrem de strălucitor.

Testat sub control dermatologic – fără parabeni.

Mod de utilizare:

Este suficientă o singură spălare. Clătiți îndelung cu apă curată. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă curată din abundență.

Pentru accentuarea acțiunii șamponului, asociați folosirii acestuia masca cu extract de ceară de magnolie și/sau apa cu efect de strălucire fără clătire.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review