Klorane Sampon Lapte de Ovaz, 400ml

  • -4%
Klorane Sampon Lapte de Ovaz, 400ml -  - KLORANE
Klorane
I5491

Destinat persoanelor cu păr fragil și delicat, acest șampon face părul mătăsos, îl protejează și facilitează descurcarea.

[...]

Descriere: Klorane Sampon Lapte de Ovaz, 400ml

Șampon extrem de delicat cu lapte de ovăz.

Utilizare frecventă extrem de delicat, protector .

Acțiune:

Destinat persoanelor cu păr fragil și delicat, acest șampon face părul mătăsos, îl protejează și facilitează descurcarea. Nu atacă pielea capului și fibra capilară. Cu o foarte înaltă toleranță pediatrică și testat sub control dermatologic, acest șampon este extrem de delicat și nu conține parabeni fiind perfect adaptat copiilor.

Hidratat și protejat, părul întregii familii își recăpătă delicatețea și suplețea.

Aplicare:

Aplicați-l pe părul umed. Este suficientă o singură spălare. Clătiți cu apă curată. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă din abundență. Extrem de delicat, acesta poate fi folosit de către toată familia ori de câte ori este necesar

Eficacitate demonstrată:

Șampon extrem de delicat, KLORANE cu lapte de ovăz a fost apreciat în special pentru textura sa delicată (nivel de satisfacție: 90 %), pentru senzația de păr suplu conferită (86 %) și pentru ușurința aranjatului parului (88 %). Rezultate clinice observate după 2 săptămâni de utilizare de către 100 de femei. 

Prezentare:

400 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review