Henna Negru vopsea de par naturala, 100gr

Henna Negru vopsea de par naturala, 100gr -  - SC KIAN COSMETICS
I5241
Descriere Vopsea Henna Negru  - vopseaua de par Negru este o vopsea de par 100% naturala ce confera parului volum si stralucire. Contine Henna naturala si Indigo pentru vopsirea parului negru. [...]

Descriere: Henna Negru vopsea de par naturala, 100gr

Descriere Vopsea Henna Negru  - vopseaua de par Negru este o vopsea de par 100% naturala ce confera parului volum si stralucire. Contine Henna naturala si Indigo pentru vopsirea parului negru. Nu contine aditivi chimici, conservanti sau coloranti artificiali. Se poate aplica pe parul saten deschis, saten inchis si negru. Pentru colorarea / vopsirea parului blond sau alb se recomanda vopsirea in prealabil cu henna naturala Khadi (de ales intre Henna Pura, Henna cu Amla sau Henna cu Amla si Jatropha) dupa care se aplica vopseaua Khadi - Negru (vezi indicatii mai jos). Aceasta regula este valabila si in cazul in care culoarea initiala a parului este blond inchis sau parul a fost decolorat. Vopseaua de par Khadi Negru poate fi aplicata pe parul vopsit, tratat chimic, pe parul degradat, decolorat si alb. Pentru rezultate optime, se recomanda respectarea indicatiilor de mai jos. Important - in cazul parului vopsit chimic trebuie sa treaca o perioada (cateva spalari) de la vopsire inainte de a aplica vopselele de par naturale Khadi deoarece produsele chimice influenteaza negativ PH-ul parului.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review