Ducray Sampon Sensinol 200ml

  • -10%
Ducray Sampon Sensinol 200ml -  - DUCRAY
Ducray
P43727

Ducray Sensinol Sampon este indicat pentru a calma si a reduce disconfortul scalpului, si contine Polidocanol combinat cu ingrediente calmante si anti-iritante.

[...]

Descriere: Ducray Sampon Sensinol 200ml

Are actiune calmanta asupra scalpului. Reduce pruritul. Pentru a calma si a reduce disconfortul scalpului, Laboratoarele Dermatologice Ducray au dezvoltat samponul fizioprotector Sensinol, ce contine Polidocanol. Formula sa fara parfum ofera o curatare extrem de blanda.    .

Ingrediente active:
Polidocanol.

Ingrediente:WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, ZINC COCETH SULFATE, CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL, LAURETH-9, COCO-GLUCOSIDE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE.

Mod de uilizare:
Aplicati pe parul umed, masati usor si clatiti cu apa din abundenta. Repetati si lasati samponul sa actioneze timp de 2-3 minute

Precautii:
Caltiti cu apa din abundenta in caz de contact cu ochii.    

Prezentare:
200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34

EAN: 3282779317658
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review