Ducray Argeal Sampon Crema pentru par gras, 200ml

Ducray Argeal Sampon Crema pentru par gras, 200ml -  - DUCRAY
Ducray
P438797089
Sampon pentru perioada de remisie, cu efect sebo-absorbant. Contine argila moale (kaolin) care absoarbe excesul de sebum si impiedica migrarea acestuia pe firul de par. Emulsie foarte delicata pentru

Descriere Ducray Argeal Sampon Crema pentru par gras, 200ml

Sampon pentru perioada de remisie, cu efect sebo-absorbant.

Contine argila moale (kaolin) care absoarbe excesul de sebum si impiedica migrarea acestuia pe firul de par. Emulsie foarte delicata pentru curatare. Se poate folosi incepand cu varsta de 14 ani. Ingrediente active: Kaolin (argila moale), Extract de Sabal Serrulata.

Ingrediente:

WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, KAOLIN, GLYCOL PALMITATE, CETEARYL ALCOHOL, HECTORITE, BENZOIC ACID, CITRIC ACID, COCAMIDE MEA, DMDM HYDANTOIN, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCOL DISTEARATE, LAURETH-10, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE.

Mod de utilizare:

Folosind aplicatorul, dozeaza produsul pe scalpul umezit. intinde, masand usor. Spumeaza si lasa sa actioneze timp de 3 minute. Clateste. Aplica din nou. Clateste. A se utiliza ori de cate ori este necesar.

Precautii:

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review