Balsam activ +, cu ulei de argan si keratina, 200ml, Farmec

Balsam activ +, cu ulei de argan si keratina, 200ml, Farmec -  - FARMEC
Farmec
P459792454

Uleiul de argan, prin calitatile sale extraordinare, reda parului supletea si stralucirea, facandu-l placut la atingere. Provitamina B5 din compozitie, un puternic agent hidratant pentru firul de par.

Se aplica dupa spalare, pe lungimea firului de par si pe varfuri, evitand radacinile.

In cateva momente, parul este hranit pana la varfuri, isi recapata elasticitatea, devine suav si gratios.

[...]

Descriere: Balsam activ +, cu ulei de argan si keratina, 200ml, Farmec

Uleiul de argan, prin calitatile sale extraordinare, reda parului supletea si stralucirea, facandu-l placut la atingere. Provitamina B5 din compozitie, un puternic agent hidratant pentru firul de par, lasa parul uSor de pieptanat, fara sa-l incarce, iar Keratina creSte rezistenta parului.

Ingrediente:

  • Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cyclopentasiloxane, Ceteareth-20, Isopropyl Alcohol, Sodium Benzoate, Argania Spinosa Kernel Oil, Dimethiconol, Parfum, Polyquaternium-7, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Panthenol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.

Mod de utilizare:

  • Se aplica dupa spalare, pe lungimea firului de par si pe varfuri, evitand radacinile. Se descurca usor cu mana si se lasa sa actioneze 2-3 minute, dupa care se clateste cu apa din abundenta.

Mod de Prezentare :

  • Flacon a 200 mililitri



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review