Pieptene contra paduchi, Lotus

Pieptene contra paduchi, Lotus -  - LOTUS PHARMEDICALS
P459793300

Pieptenele are dinti lungi si delicati si este special conceput pentru a detasa paduchii si ouale lor de pe par. Dintii sunt din metal inoxidabil si au capetele rotunjite pentru a evita iritarea sau deteriorarea pielii capului.

[...]

Descriere: Pieptene contra paduchi, Lotus

Pieptene paduchi - Lotus

Paduchii sunt insecte mici care se gasesc pe par si scalp. Paduchii depun oua care sunt mai mici de 0,5mm si se numesc lindini. Lindinii au culoare alba si se fixeaza foarte puternic de par. Pieptenele are dinti lungi si delicati si este special conceput pentru a detasa paduchii si ouale lor de pe par. Dintii sunt din metal inoxidabil si au capetele rotunjite pentru a evita iritarea sau deteriorarea pielii capului. Dintii lungi, ajuta la inlaturarea sigura (fara a ataca parul) a paduchilor si oualor acestora.

Avantaje:
Folosirea acestui pieptene pentru paduchi este o metoda naturala, mecanica, total ecologica, ideala pentru persoanele alergice la alte metode si pentru copii. Metoda eficienta cu randament maxim.

Instructiuni:
Este important sa incepeti pieptanarea parului de la radacina catre varfuri (timp de cel putin 5 minute) in fiecare zi. Continuati aceasta operatiune pana cand ultimul paduche este eliminat. Pieptanarea se face obligatoriu dupa spalarea pe cap. Stergeti parul si descalciti-l. Pieptanati repetat. Din cand in cand spalati piaptanul sub un jet de apa si reluati pieptanatul. La sfarsit spalati piaptanul cu apa calda si sapun. Dezinfectati cu spirt.

Prezentare:
1 bucata



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review