Pieptane pentru indepartarea paduchilor Paranix, Omega Pharma

P438795051
Pieptane pentru indepartarea paduchilor Paranix, Omega Pharma - PENTRU-PADUCHI - OMEGA PHARMA

Pieptane pentru indepartarea paduchilor Paranix,pentru indepartarea paduchilor si a oualor acestora. Pieptenele Paranix este conceput pentru indepartarea paduchilor si a oualor acestora de pe

[...]

Pieptane pentru indepartarea paduchilor Paranix, Omega Pharma

Pieptane pentru indepartarea paduchilor Paranix, Omega Pharma [6421783050176]

Paranix – pieptene pentru indepartarea paduchilor si a oualor acestora.

Pieptenele Paranix este conceput pentru indepartarea paduchilor si a oualor acestora de pe orice tip de par (scurt, lung, buclat etc.). Dintii din metal sunt inoxidabili si rotunjiti la capat, pentru a evita ca pielea capului sa fie iritata si deteriorata.

Lupa incorporata permite recunoasterea usoara a paduchilor si a oualor acestora. Dintii lungi si desi din metal ajuta la inlaturarea sigura a paduchilor si oualor acestora, fara a ataca parul.

Peria este special conceputa pentru a curata cat mai eficient dintii pieptenului dupa folosire.

Mod de utilizare:

Pieptenele Paranix poate fi utilizat de catre adulti si copiii de orice varsta al caror par este contaminat de paduchi. Se recomanda folosirea pieptenului impreuna cu spray-ul sau samponul Paranix.

Mod de intrebuintare:

Dupa spalarea parului cu samponul Paranix sau dupa indepartarea cu sampon obisnuit a spray-ului Paranix, folositi pieptenele Paranix pentru a indeparta paduchii si ouale acestora de pe fiecare suvita de par. Ajutati-va de lupa pentru depistarea lor si curatati pieptanul cu peria dupa folosire.

Dupa fiecare utilizare, este recomandata spalarea si dezinfectarea pieptenului cu alcool (ex.: Isopropilalcool 70%), apa fierbinte (70 grade Celsius) sau apa cu clor.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review