Fixodent Tablete efervescente, 28 tablete

Fixodent Tablete efervescente, 28 tablete - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-ORALA/ADEZIVI-PROTEZE-DENTARE - PROCTER & GAMBLE
P459828197

Sunt special concepute pentru a oferi prospețimea de lunga durată, eliminând eficient petele fără a vă deteriora proteza. Înlătură până la 99,99% din bacteriile

Se incarca ofertele...

Descriere Fixodent Tablete efervescente, 28 tablete

Sunt special concepute pentru a oferi prospețimea de lunga durată, eliminând eficient petele fără a vă deteriora proteza.

Înlătură până la 99,99% din bacteriile care provoacă respirația urâtă.

Adăugarea unei tablete de curățare la rutina ta zilnică de igienă orală ajută la eliminarea petelor și a resturilor alimentare pe care periuța de dinți manuală nu le are. Prin dizolvarea comprimatelor FIXODENT în apă și cu scufundarea protezei artificiale în ea, vă ajutați la eliminarea bacteriilor care provoacă miros.

Sentiment de curățenie și prospețime care durează.

Înlătură până la 99,99% din bacteriile care provoacă respirația urâtă.

Îndepărtează eficient petele fără a vă deteriora proteza.

Dizolvare lentă și curățare profundă.

Prezentare:

28 tableteData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.