Crema adeziva pentru proteze,Fixodent Dual Power (best hold), 40g, P&G

Crema adeziva pentru proteze,Fixodent Dual Power (best - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-ORALA/ADEZIVI-PROTEZE-DENTARE - PROCTER & GAMBLE
P459847566

Crema adeziva pentru proteze dentare care ofera o fixare puternica si de durata si ajuta la protejarea gingiilor impotriva iritatiilor creand un strat tampon intre gingie si proteza.

Se incarca ofertele...

Descriere Crema adeziva pentru proteze,Fixodent Dual Power (best hold), 40g, P&G

Crema adeziva pentru proteze dentare care ofera o fixare puternica si de durata si ajuta la protejarea gingiilor impotriva iritatiilor creand un strat tampon intre gingie si proteza.

Actiune:

  • Ajuta la prevenirea durerilor de gingii, respiratiei neplacute si placii bacteriene.
  • Ajuta la fixarea sigura a protezei pe tot parcursul zilei
  • Ofera confortul necesar in timpul purtarii protezelor
  • Va ajuta sa puteti consuma alimentele favorite
  • Previne patrunderea alimentelor alimentare iritante sub proteza.

Indicatii:

Se recomanda curatarea protezei si a gingiilor inainte de aplicarea adezivului si ulterior uscarea protezei. Aplicati benzi scurte de Fixodent pe proteza. Aveti grija sa nu aplicati prea aproape de margini crema adeziva. Pentru fixare, aplicati proteza si tineti apasat. Asteptati cateva minute inainte de a bea sau a manca.

Atentionari speciale:
Nu folositi in caz de hipersensibilitate la ingrediente. Daca apar iritatii sau alte efecte adverse, intrerupeti folosirea si consultati medicul stomatolog.

Prezentare:
40gData ultimei actualizari: 2023-12-29 15:18:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.